Szoknya, túlzás lenne? Vagy oké?
Sziasztok. szerintetek már vehetek fel ceruzaszoknyát? nem túlzás suliba?persze NE azokra az elegáns kosztüm ceruzaszoknyára gondoljatok és milyen felsővel cipővel tudom hordani?
18/L
egész nyugodtan vehetsz szoknyát elvégre lány vagy, és a lányoknál ez egy alapvetőbb ruha fajta. Én is lány vagyok és csak szoknyát hordok, szinte egész évben. Egyedül akkor veszek fel vastagabb farmernadrágot ha már mínuszok vannak napközbe is, de én mindig megfelelő vastagságú harisnyával csak szoknyát hordok! Nekem személy szerint ez a véleményem nyugodtan felveheted egy jó felsővel még jól is nézel ki benne, ha reggeli órákban még fázósabb vagy akkor egy vékony harisnyát is nyugodtan vehetsz hozzá!
Személy szerint én nem szeretem ha a lányok nyáron rövidnadrágot hordanak kint az utcán főleg ha nem sportolnak vagy kirándulnak, vagy nem mennek olyan helyre ahol a szoknya valóban nem alkalmas. Én nekem 1 rövidnadrágom van összesen azt is akkor hordom ha túrázni megyek a párommal, de nálam csak a szoknya az amit mindig felveszek, és sokszor nem értem egyes lányoknál hogy melegbe minek vesznek rövidnadrágot, főleg hogy a szoknya nőies ruha, a szoknyába sokkal kellemesebb az idő. Aki meg fél hogy villant vegyen hosszabbat vagy ülésnél tegye normálisan össze a lábait vagy tegye keresztbe ezt kicsi lány korába mindenkinek meg kellett volna tanulnia!
Én nekem ez a véleményem, én így lettem nevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!