Szerintetek túlzás suliba felvenni fehér csipkés harisnyát?
Figyelt kérdés
Utolsó napra gondoltam a téli szünet előtt, amikor már alig van óránk, csak néhány osztályfőnöki.
Fekete szoknyával és felsővel venném fel.
Előre is köszönöm a válaszokat!:))
15/L.
2014. dec. 17. 15:38
1/12 anonim válasza:
túlzás
főleg télen, főleg 15 évesnek
Másnak, rendes ruhával kehet jó lenne.
2/12 anonim válasza:
Én k.rv.snak tartom.. Télen meg amúgy se akarj szoknyát hordani..
3/12 anonim válasza:
ha a szoknya nem túl rövid és a cipőd se túl magas, akkor nem túlzás szerintem.
4/12 anonim válasza:
Attól függ mennyi látszódna ki belőle. Kiraknál egy képet?
5/12 A kérdező kommentje:
#2: Nem értem, miért ne lehetne télen szoknyát felvenni?:)
#4: Nem túl rövid darabról van szó, a szoknyát illetően. Olyan combközépig érő, talán egy picit hosszabb és A-vonalú, szóval egyáltalán nem feszülős. Saját képet most sajnos nem tudok csinálni, viszont a harisnyát megtaláltam:
Köszi a válaszokat
2014. dec. 17. 16:27
6/12 anonim válasza:
Nem látszik át? Vegyed, de meleg cipővel meg meleg kabáttal. 1#voltam
7/12 anonim válasza:
Bár nekem nem tetszik hogy fehér. 1#
8/12 anonim válasza:
Szerintem lehet. Ha neked tetszik akkor mindenképp vedd fel biztos jól állna!
9/12 anonim válasza:
kis csini, na ilyen nekem is kell:) egyébként meg ha szoktál szoknyát harisnyával hordani simán lehet akár suliba is, combfix már gázosabb lenne.
10/12 anonim válasza:
Teljesen szolidan néz ki.Nem is értem,mi a baj vele!Csinos leszel benne!És tök jó,hogy nőiesen öltözködsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!