Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Iskolai ünnepségre, és/vagy...

Iskolai ünnepségre, és/vagy hordásra, szerintetek túlzás egy bőr skater szoknya?

Figyelt kérdés

Én egyébként alacsony vagyok, és ez nem is a legrövidebb skater fazon, úgyhogy még annál is lejjebb ér picit, mint a képen látható lánynak:

[link]

Bár még térd fölé valamennyivel, úgyhogy lehet hogy pont addig , mint a képen.. mindegy.

Arra lennék kíváncsi, hogy hétköznapi hordásra,iskolába, milyen évszakban, milyen szettel javasoljátok/hordjátok?

És esetleg iskolai ünnepélyre megfelelő-e. Az iskolánk nem olyan szigorú, örülnek ha egyáltalán van olyan lány, aki szoknyát vesz, és nem csak fekete nadrágot blúzzal. Egy szép fehér ünnepi blúzzal, szerintetek elfogadható ünnepi viseletnek?

2014. nov. 11. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Én imádom ezeket a szoknyákat.

Ez az összeállítás nagyon szuper: [link]

ezt meg csak azért, csatolom, hogy nagyjából lásd magad előtt a másik összeállítást, amire gondolok: [link] (Itt ugye a piros szoknya helyett egy fekete bőrszoknya, egy nude színű over sized pulcsi, fekete kissé áttetsző harisnya, és a csizma helyett egy fekete oldalt kivágott bakancs: [link]

2014. nov. 11. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
itt a bakancs: [link]
2014. nov. 11. 19:56
 3/8 anonim válasza:
Nálunk középsuliban az egyik matektanárnő járt bőrszoknyában! Szóval szerintem egy diáknak is elnézik az ilyesmit.
2014. nov. 11. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Na most gondolom műbőrre gondolsz.

Egyébként teljesen jó fehér blúzzal is. Ugyanolyan ruhadarab mint az összes többi, nyugodtan felveheted akárhova. Temetésre nem illik, de ennyi.

Annyit tegyél meg az emberiség számára, hogy nem sportcipővel/tornacipővel veszed fel, hanem legalább egy balerinacipővel ha nincs magassarkúd vagy csizmád.

2014. nov. 12. 11:10
 5/8 A kérdező kommentje:

Soha nem venném fel balerina cipővel..

ezzel fogom:

[link]

2014. nov. 12. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:
A balerinacipőt csak azért írtam, mert még mindig jobb mint egy konverz csuka. Ez a cipő is jó.
2014. nov. 13. 08:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ilyen szörnyű cipőt veszel hozzá, és hosszabb is a szoknya, akkor esetleg lehet, bár jobb lenne nem bőr szoknyát felvenni egy fehér blúzzal.
2014. nov. 14. 14:20
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez egy skater szoknya. Eleve egy hosszított változat, az eredeti modell eddig sem ér.

Egyébként pedig meddig érjen? Így is majdnem térdig ér a képen. (nekem pedig a térdemig ér a valóságban.)

Egyébként pedig de, ezzel a borzasztóan szörnyű, teljesen sima fekete telitalpú magassarkúval tervezem felvenni, kövezz meg...

2014. nov. 14. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!