Fiúknál mikor lesz divat a tunika leggingsel?
remélem soha, elég nevetséges :D
bár pesten a belvárosban láttam én már külföldi srácot galaxis mintás leggingsben, borzasztóan nézett ki :D
+1
Nevetségesen néz ki. Ha divat lesz se fogom hordani.
Mondjuk a swagyolo divat után bármi kijöhet
Azt hordasz, amit akarsz!
Majd ha elég sok hülye hordja, divat lesz belőle. Ez így működik. Addig meg: egy fecske, nem csinál nyarat.. azaz max. kiröhögnek, de ha ez minden vágyad, magasról teszel rá!
Mondjuk én nőként se vennék fel ilyen borzadályt. Egyébként se hordok leggingset se tunikával, se nélküle, mert nem tartom se csinosnak, se szépnek, hiába "divat".
# 5, ha annyira fel vagy háborodva, holnaptól loknis szoknyában, és topánkában menj iskolába/munkába!
5 nap után kérem a beszámolót...
Üzenem az olyanoknak, mint te:
A nők nem azért hordanak férfiaktól átvett ruhákat, hogy röhöghessenek a férfiakon, hogyha bezzeg ők női ruhát vesznek fel, akkor lehomározzák őket.
Nem. A nők azért vettek át ruhadarabokat férfiaktól, mert kényelmesek, és praktikusak voltak. Ellenben a hagyományos női viselet nem az. Szóval semmi értelme, hogy a férfiak átvegyék.
(ezt nem a kérdezőnek szántam)
Topánka alatt valami ilyet értettem. Ez egy libegős szoknyával párosítva elég kényelmetlen viselet, és nagyon kellemetlen élményeket okozhat a viselőjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!