Miért hordanak a csajok mindennel ormótlan Nike
sportcipőt? Milyen divat ez?
Figyelt kérdés
4 évig külföldön éltem, most jöttem haza 2 hónapja. Először azt hittem hogy véletlen, de egyre több fiatalabb csajon (18-30) láttam hogy rendes utcai ruhához sportcipőt húznak (a legtöbb színes Nike cipőt). Hosszú kiegyenesített barna haj, napszemüveg, tunika szerű felső felirattal, cicanadrág, sportcipő (sokaknál idétlen rapper sapka). Ilyenből láttam vagy 200-at. Meg sem lehet őket különböztetni!
Amikor még elmentem itthonról minden csaj nőiesebben öltözött, szép magassarkú cipőket hordtak, stb. Főleg a huszonévesek. Mi történt ez idő alatt?
A tízen, huszonévesek nagy része 4 évvel ezelőtt is utcai sportcipőkben, dorkókban járt. Most épp az ormótlan Nike Air Max a 'divat'.
Nekem sem tetszik. Persze legtöbbször én sem magassarkúban tipegek, de a két véglet között azért van még pár megoldás. Én sportcipőt csak sportoláshoz, kiránduláshoz veszek fel.
2014. máj. 28. 12:23
2/21 anonim válasza:
Jol latod sajnos eltuntek az igazi nok,ma mar az a lenyeg,hogy kenyelmes legyen a ruha,az hogy mutatos az mar hatterbe szorult.
mondjuk ne is csodalkozzanak ha pacak nelkul maradnak...
2014. máj. 28. 12:49
3/21 anonim válasza:
Mert azt hiszik ezzel "divatosak" lesznek.
Én 20 éves vagyok, és nem tartozom a nike sportcipőt hordók közé...
2014. máj. 28. 12:50
4/21 anonim válasza:
Szerintem így is elég szexisek a csajok, engem jobban zavar, hogy abból a 200-ból max 1-nek van eredeti Air Max-e.
2014. máj. 28. 13:06
5/21 egybaba válasza:
Talán azért hodják mert kényeelmes udcai viselet megfizethető áron. Gondolj már bele , te szívesen libegnél tűsarkakon iskola, munkahely és besárlás között 2 szatyorral iskilatáskával, vagy a munkádhoz szükséges cuccokkal hazafelé elfáradva?
2014. máj. 28. 13:25
6/21 anonim válasza:
Megfizethető? :S
30 ezer forint körül van.
Ebből 3-6 pár cipőt lehet venni, ami kényelmes és csinos is :)
2014. máj. 28. 13:34
7/21 anonim válasza:
Air max-em ugyan nincs, de sportcipőt hordok, farmert és egyszerű pólókat, és tökön rúgnám azt a pasit, aki szerint azért maradok egyedül, mert nem páváskodok idióta magassarkú cipőkön, kiskosztümben minden nap. Én a helyedben nem lennék ennyire büszke a felszínességemre, ember. Nézelődj a magad háza táján, gondolom te sem vagy egy armani katalógusból kilépett férfiszépség. Fel kéne fogni, hogy egy nő életének nem az a célja, hogy a férfiaknak tessen.
2014. máj. 28. 13:39
8/21 anonim válasza:
Én egyetértek, hogy a most divatos Nike nem egy szépség, de én 5 napig hordhattam (tesztként), és iszonyat kényelmes volt. Ellenben a magassarkú cipőkkel ami bármennyire is szép, nőies és jó fajta, sose lesz teljesen kényelmes, hosszú távon szétmegy benne az ember lába. Én nem másoknak akarok tetszeni az öltözködésemmel hanem magamnak... engem nem zavar ha az utcán nem bámulnak meg a pasik... sőt inkább örülök neki.
2014. máj. 28. 13:45
9/21 anonim válasza:
azért mert egy Nike nemcsak, hogy kényelmes sportcipő, de már egyre divatosabb cuccokat gyárt...részemről teljesen jó, tetszenek sportosan öltözködő emberek
2014. máj. 28. 14:03
10/21 anonim válasza:
7-es!
a kulsodert nem is de a helyesirasodert biztos egyedul maradsz,ha csak nem ugy szivsz mint egy 8 hengeres motor!
ugyan is nem "tessen" hanen tetszen vagy tetszem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!