Miért hordanak a csajok mindennel ormótlan Nike sportcipőt? Milyen divat ez?
4 évig külföldön éltem, most jöttem haza 2 hónapja. Először azt hittem hogy véletlen, de egyre több fiatalabb csajon (18-30) láttam hogy rendes utcai ruhához sportcipőt húznak (a legtöbb színes Nike cipőt). Hosszú kiegyenesített barna haj, napszemüveg, tunika szerű felső felirattal, cicanadrág, sportcipő (sokaknál idétlen rapper sapka). Ilyenből láttam vagy 200-at. Meg sem lehet őket különböztetni!
Amikor még elmentem itthonról minden csaj nőiesebben öltözött, szép magassarkú cipőket hordtak, stb. Főleg a huszonévesek. Mi történt ez idő alatt?
Csak nekem nem tetszik ez?
Az idétlen rapper sapka alias "fujkep" tényleg idióta találmány, de a Nike sportcipőkkel semmi bajom, én inkább kapok agyvérzést a magassarkúaktól meg a tornacsukáktól legfőképp.
A cicanaci még elmegy kategória, a tunika meg... hát... egy szexi fehér póló tényleg jobban mutatna mondjuk :)
A kiegyenesített haj szerintem is baromság...
A Napszemüveg még elmegy, csak ne az a Presser féle ormótlan nagy legyen :D
28/f
Szerintem meg aki természetesen szép azon senki se nézi, hogy milyen ruha van épp:)
Meg véleményem szerint az a jó ha így is, úgy is öltözködünk, nem muszáj állandóan csak ilyet vagy csak olyat hordani. Egyébként pl az én barátomat kirázza a hideg a magassarkúktól:D
Lacika
A tessen egy régies alakja a tetszen-nek.
Utolsó vagyok
Ja és még annyi, hogy akkor farmer nadrágot se hordjatok, mert azt is mindenki hordja és így már tök ciki!!
Mindenkinek más a szép, nekünk az, ami szerintetek ormótlan. Sokan csak azért fikázzák, mert túl drága és nekik soha nem lehet. Én sem fikázom le az 50 milliós kocsikat meg a 2 milliós tv-ket, hogy fúj de undorító csak azért, mert nekem nem lehet.
Az is elég égő mikor valaki felhúzza a magassarkút, csak épp menni nem tud benne. Én sétálgatok a Nike-ba és nem is lesz vízhólyagom, bőrkeményedésem, sőt bunkók se nőnek a lábamon, de főleg azért, mert SZERINTEM szép és iszonyat kényelmes! Akinek meg nem tetszik, hordja azt ami viszont igen és érezze jól magát benne, ahogy én az air maxbe.
1. Nem irigykedek senkire, felnőtt ember vagyok, évekig Ausztráliában dolgoztam, ha akarnék vehetnék 20 Air Max cipőt, de az én öltözködésemhez nem passzol (szövetnadrág-ing-zakó) mondjuk láttam már több srácot is így öltözve.
2. Nincs semmi baj a hosszú gesztenyebarna hajjal, csak az hogy kb. minden fiatalabb csaj így néz ki! Semmi egyéniség, beindult a birka effektus és ugyanúgy öltözik mindenki.
3. Nincs baj ha valaki egy sportos cucchoz horda ezt a fajta cipőt, de mint mondtam, azért egy elegáns blúzhoz azért ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!