Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez az új cipődivat ami a...

Mi ez az új cipődivat ami a csajok közt kezd elterjedni?

Figyelt kérdés

Egyre több mindenkit látok az utcán ilyen hatalmas sport cipőkbe, mindenféle rikító színben.

[link]

Mi ennek a cipőnek a neve?

látom, hogy Nike, de csak típusra lesz divat, vagy olyan lesz mint a converse?

Esetleg csak simán ennyi fitt ember van, aki mindenhova futva megy? :D

2014. máj. 17. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nike Air Max. Vidéken már nagyon elterjedt, itt Bp-en szerencsére még nem
2014. máj. 17. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Futócipő, csak aki hordja az tuti nem jár futni.

Annyi lenne a lényege hogy színes futócipő utcai ruhához, de sokakon a nike air max van.

2014. máj. 17. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön (Nyugat és Észak-Európára gondolok) ez már régóta nagy divat.

Itt még a boldog boldogtalan is ezt hordja feszt. Nem is az, hogy sportosabb, utcai, hétköznapi ruhákhoz, hanem elegáns, ünnepihez is. Lányok gyönyörű szépen, csinosan fel vannak öltözve, ékszer, haj minden tökéletes, erre a harisnyára nem hozzá illő elegánsabb, vagy szolidabb cipőt vesznek, hanem ilyeneket, mint a linkelt képen.

Sőt, nem csak tinilányok, hanem az egyetemen jogot tanító (ügyvéd) nő is, felül blézer, kiskosztüm és alul meg sportcipő. Nekem a hajam égnek áll tőle.

Bár mindenki öltözzön úgy, ahogy neki tetszik, vagy kényelmes. Nem nézek meg senkit miatta komolyabban, de az én véleményem szerint, néha ez már ízlésficamnak minősül.

Persze ki vagyok én, hogy megmondjam milyen a jó ízlés :D

Ez csak a saját véleményem.

Otthon, meg ezeket majmolják a lányok előbb-utóbb.

Ezt látják Instagramon, népszerű blogokon stb...

2014. máj. 17. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:
azért terjed mert fillérekért veszik a hamisítványokat kínából
2014. máj. 17. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Külföldön már kb tavaly ilyenkor divat volt edzőcipőt hétköznapi ruhához hordani. Ha valakinek jó ízlése és stílusa van, az tudja szépen viselni. (Én is szoktam edzőcipőt hordani utca szaladgálósnak kényelmes farmerrel meg egy basic pólóval, vagy ha megyek a könyvtárba tanulni, nekem mondjuk New Balance-om van, mert kb hányingerem van a neonszínű AirMaxtől)

Ez a fajta egyébként az Air Max, ami véleményem szerint a legundorítóbb cipő, amit valaha láttam.

Tény, hogy futócipőként reklámozzák, más kérdés, hogy aki nem akarja elkúrni a térdét, az nem veszi fel futáshoz. Máshoz sem. (Bár aki jót akar magának, az futni se megy, de ez már egy másik vita tárgya.)

Bp-n elterjedt egyébként az edzőcipő-divat, hogy pont ez a típus mennyire gyakori, azt nem tudom, én debreceni vagyok, csak néha kiruccanok a fővárosba, és ott láttam, hogy kb minden harmadik fiatal lányon valamilyen brutálneon Nike van.

Egyébként ja, sok a kamu AirMax.

2014. máj. 17. 17:59
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

-amiket itt találsz, az gyűrűzik be pár hó késéssel...ha "igazán trendi" akarsz lenni, akk sztem innen szemezgethetsz

-bár leginkább a 15-19 éves korosztály a legdivatmániásabb...

2014. máj. 17. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Újra divat a holdjáró. Semmi újdonság nincs benne, csak kicsit más köntösben.
2014. máj. 18. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :)
2014. máj. 19. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!