Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordanak a csajok...

Miért hordanak a csajok mindennel ormótlan Nike sportcipőt? Milyen divat ez?

Figyelt kérdés

4 évig külföldön éltem, most jöttem haza 2 hónapja. Először azt hittem hogy véletlen, de egyre több fiatalabb csajon (18-30) láttam hogy rendes utcai ruhához sportcipőt húznak (a legtöbb színes Nike cipőt). Hosszú kiegyenesített barna haj, napszemüveg, tunika szerű felső felirattal, cicanadrág, sportcipő (sokaknál idétlen rapper sapka). Ilyenből láttam vagy 200-at. Meg sem lehet őket különböztetni!

Amikor még elmentem itthonról minden csaj nőiesebben öltözött, szép magassarkú cipőket hordtak, stb. Főleg a huszonévesek. Mi történt ez idő alatt?

Csak nekem nem tetszik ez?

2014. máj. 28. 12:12
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Londonban az osszes irodista csaj igy jar dolgozni es a kutya nem foglalkozik veluk. Kenyelmesebb, mint magassarkuban menni, a cipohoz oltozni viszont nincs idejuk. Felul elegansak, alul edzocipo, gagyi es koszos is, majd az irodaba erve lecserelik a cipot.

Furcsa, h 4 ev Ausztralia utan nem nyitottabb a gondolkodasod...

Es mellesleg a szovetnadrag-ing-zako trional unalmasabb szettet el sem tudok kepzelni... Na abban semmi egyeniseg.

2014. aug. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!