Meddig lesz még divat a tunika?
Figyelt kérdés
Már kezdem unni ezeket a hálóing kinézetű és fazonú tunikákat-10-20 eFt-ért...
34es (XS) a méretem, magas is vagyok, de úgy nézek ki bennük, mint egy tehén. A kövérek még inkább, bár őket legalább eltakarja a problémás helyeken.
2014. ápr. 8. 15:28
1/7 anonim válasza:
Ha nem is áll jól, és drága is, mi a fenének hordod??
2/7 A kérdező kommentje:
Nem hordom, de nem is ez volt a kérdés...
2014. ápr. 8. 16:39
3/7 anonim válasza:
A 34-es csontos testedre pont hogy jó lenne, mivel bővebb. De ha úgy érzed nem áll jól, akkor nem hordod és kész.
4/7 anonim válasza:
Még divat. Amíg divat a cicanaci, addig tunika is lesz. A cicanaci meg szerintem egy ideig még lelőhetetlen.
5/7 anonim válasza:
Amig van ra vevo, addig divat lesz. Amugy nem kotelezo hordani. Nekem is 1 db van belole, az is azert, mert keresztanyamtol kaptam. Tulajdonkeppen nekem sem all jol, mivel nekem se all jol, mivel csipon van plusz meg hason, ezert nem is hordom.
21L
6/7 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha nem áll jól és nem tetszik, akkor arra van egy egyszerű megoldás: ne hord! :)
7/7 anonim válasza:
Nem tudom meddig lesz még divat, de ez a legnagyobb probléma!!!!! Miért kell a mindig a legújabb divat irányzatokat követni? Mindegy, hogy az a tunika vagy bármi más, nem áll jól mindenkinek a legújabb legdivatosabb ruhák, mégis sokan hordják, mert "ez a divat"! Igaz ez szerintem ez inkább a kiforratlan személyiségről és ízlésvilágról tanúskodik. Nem vagyok alter inkább a letisztult stílust szeretem és tunikákat is hordok. A második felét a mondatodnak én inkább átfogalmaztam volna: az XS-s méretedhez képest kövér vagy az átlaghoz képest kövér? Én inkább azt írnám, hogy normál testalkatúaknak és teltebbeknek előnyösebb lehet..... A mostani tunikákat fel nem venném elöl rövidebb hátul hosszabb, mert nekem még a próbabán se túl szép, nemhogy egy emberen...... De ez csak az én véleményem. A tunikára visszatérve, szerintem ez már nem igazán a divatról szól hanem a praktikumról, kényelmességről és a csinosságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!