Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen formában gáz, ha 1...

Ilyen formában gáz, ha 1 hétig hordok egy pólót?

Figyelt kérdés

Nagyjából 15-20 perc alatt érek be munkába, és ugyanennyi az út hazafelé is. Bent rögtön átöltözöm, meg ha hazaérek akkor is. Szóval egy nap nagyjából fél órát van rajtam egy ruha, ezért több nap is fel szoktam venni egymás után.

Vagy ti így is ledobnátok és tisztát vennétek fel minden nap?

2015. ápr. 28. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
még egy igénytelen.... számomra gáz, máshogy is lehet a mosással spórolni
2015. ápr. 28. 15:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben sztem nem gáz, ha tényleg csak fél órát van rajtad naponta.
2015. ápr. 28. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz, miért lenne? Fél órát van rajtad amég beérsz, ki tudja hogy mibe jarsz ha átöltözöl utána.
2015. ápr. 28. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
ey héten azért két garnitúrát használhatnál. Én sem mosok ki minden ruhámat 20 perc használat után, de egymás után nem venném fel ötször. Én azt csinálom, hogy egyik nap ezt veszem fel, másik nap azt, harmadik nap harmadikat, negyedik nap az elsőt, ötödik nap a másodikat és így kicsit változatosabb is és nem is büdös... ha kicsit is van az emberen a ruha, utána már nem olyan az illata se, mintha tiszta lenne
2015. ápr. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!