Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen formában gáz, ha 1...

Ilyen formában gáz, ha 1 hétig hordok egy pólót?

Figyelt kérdés

Nagyjából 15-20 perc alatt érek be munkába, és ugyanennyi az út hazafelé is. Bent rögtön átöltözöm, meg ha hazaérek akkor is. Szóval egy nap nagyjából fél órát van rajtam egy ruha, ezért több nap is fel szoktam venni egymás után.

Vagy ti így is ledobnátok és tisztát vennétek fel minden nap?

2015. ápr. 28. 10:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha minden nap nem is,de...azért nyáron,40 fokban...nem büdi?
2015. ápr. 28. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem gáz, takarékosság, ésszerűség.
2015. ápr. 28. 10:46
 3/14 A kérdező kommentje:
nyilván nem, mert ha az lenne, ledobnám...
2015. ápr. 28. 11:10
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Egymás után gáz. Váltogatva nem.
2015. ápr. 28. 11:45
 5/14 anonim ***** válasza:
ha nem büdös, akkor nem gáz
2015. ápr. 28. 11:46
 6/14 anonim ***** válasza:

1 hétig nagyon gáz!

Ha felhúzod (nem egymás után) többször is egy héten, 2, max. 3 alkalommal az okés.

2015. ápr. 28. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Váltogatva nem gáz , ha nem koszos büdös. De egy héten minden nap nem huznam fel egymás után még így sem.
2015. ápr. 28. 13:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Semmi baj vele az pont olyan mintha egy nap pár órát hordanád, a sok kényes nyavalyog csak ezért ettől nem lesz büdös.
2015. ápr. 28. 13:46
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Aki szerint ez nagyon gáz, az elmagyarázná, miért rosszabb ez, mintha mondjuk felveszem reggel, és rajtam van estig kb 8-10 órát?

2015. ápr. 28. 14:01
 10/14 anonim ***** válasza:
92%

Hát én inkább szépen félreraknám és másikat vennék fel helyette. A mosáson lehet így is spórolni, de mások nem gondolnak igénytelennek és talán te se érzed monotonnak annyira. Én legalábbis eléggé unnám, ha napokig ugyanaz lenne rajtam. Az emberek pedig gonoszak, hiába nem vagy koszos, büdös, előbb-utóbb valami bunkó úgyis elterjesztené rólad, sajnos ilyen világban élünk.

Mondjuk lassan jön a jó idő és ennyi idő is épp elég beleizzadni, de gondolom akkor azért te is szennyesbe dobod. Meg ha mondjuk biciklivel jársz, az sem épp ruhabarát megoldás, én olyankor viszek váltáspólót, amiben meg megyek, az egy nap után megy mosásba.

2015. ápr. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!