MIÉRT öltöztök divatosan?
Semmi provokáló nincs a kérdésben, pusztán arra vagyok kíváncsi, hogy mik az okai annak, hogy divatosan öltöztök. Féltek a kiközösítéstől? Nem szerettek kitűnni a tömegből?
És az nem zavar titeket, hogy mások is ugyanolyan ruhákat hordanak, mint ti? Komolyan kíváncsi vagyok a válaszaitokra.
Előre is köszönöm a normális és értelmes válaszokat!
Maga a tény, hogy így kimondod, hogy "az egyediek" azt jelenti, hogy szerinted létezik ez a csoport. Pedig szerintem attól függetlenül, hogy látszólag máshogy néznek ki, az "egyediek" is pontosan ugyan olyanok. Ahogy fentebb írták, az emberek azt veszik, ami kapható, és általában az kapható, ami divatos. A túrkálóba járás külön erőfeszítés, bonyolultabb onnan összeszedni egy ruhatárat, mint normál boltokból, tehát a legtöbb ember boltba fog járni.
A másik. Az emberek összetartanak, nem szeretnek kilógni a sorból (vannak, akik direkt erre törekszenek, mert mással nem tudnak kitűnni), csordaállat vagyunk. Ez természetes.
Amúgy én nem öltözöm divatosan, nem azért "védem" őket.
21:50-es vagyok, 4 évvel ezelőtt, vagyis 9 évesen nem igazán érdekelt mit hordok, amit adtak rám azt vettem fel. Én nem érzem magam tömeglánynak, nem New Yorkerben vagy H&M-ben vásárolok, csak néha-néha találkozom szembe egy-egy ruhámmmal, de elég ritkán. szóval nem zavar hogy mások úgy öltözködnek mint én, mert ez nem így van. Az hogy a fazon ugyan az, az ellen nem lehet mit tenni.
A turkálók nem igazán szimpatikusak nekem, valahogy taszít, hogy más levetett göncét kell hordanom. Lehet plázacicának hívni, nem vagyok az, csak félek a turkálóktól :D
13/L
pedig a turklóba tutira találsz olyat amin még az eredeti címke is rajta van.NA meg biztos vannak sokkal jobb minőségűek mint a new yorker:)
Én öltözök divatosan is meg néha amikor nagyon vadulós napom van..máshogy is.Ami épp megtetszik.Na meg ami fontosabb,hogy ami jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!