Komolyan olyan nagy baj, hogy mindig divatosan vagyok felöltözve?
Link, hogy neked mi az elegáns, nőies?
Mert van, akiknek a feneket épp, hogy takaró leopárdmintás ruha is az.
Egyébként nem tudom, engem nem szokott zavarni, ha valaki tucat-divatlány, az ő gondja. Lehet, hogy tényleg kirívóan öltözködsz, és azért piszkálnak. De az is lehet, hogy ők is szeretnének úgy öltözni, csak esetleg nem tehetik meg. Vagy az, hogy egyszerűen gyűlölik a konformitást, esetleg szánnak, hogy ez az "életed lényege" (külső szemlélő számára).
Sok minden megeshet.
A felszínesség nem azt jelenti, hogy csak a ruhák érdekelnek. Nem ismerlek, szóval nem is mondom, hogy az vagy, csak azt írtam, amit körülöttem látok. :D
Egyébként én is szeretek öltözködni, de nem tudok magamnak vásárolni... Alig van mostanában pár olyan cucc, ami tetszik, és meg is érné megvenni. Anyukám női szabó, szóval megtanultam tőle pár dolgot, és a nagy részét azoknak a cuccoknak, amiket ma el akarnak adni egyszerűen nem éri meg megvenni, főleg nem az ilyen H&M-es, meg hasonló márkák ruháit. Én már inkább veszek anyagot, és csinálok magamnak. :D Anyagom már van, csak hozzá kéne kezdeni... :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!