Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Komolyan olyan nagy baj, hogy...

Paris hilton kérdése:

Komolyan olyan nagy baj, hogy mindig divatosan vagyok felöltözve?

Figyelt kérdés
Imádom a ruhákat,vásárlást,elegánsan és divatosan öltözöm,pár ember szemét viszont ez nagyon csípi,azt hallom vissza hogy nagyon feltűnő és kirívó,közbe semmi k...t nem hordok, a legtöbb ruhám elegáns,nőies. Ja és persze,olyan ember mondja, aki évek óta ugyanazt hordja,semmi érzéke sincs hozzá.
2011. júl. 22. 13:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az még nem baj, a baj az, ha emellett felszínes is vagy. Nem tudom te milyen vagy, de körülöttem azok a lányok, akik mindig "trendik" és divatosak akarnak lenni elég felszínesek, és teljesen be vannak "zombulva". Csak mennek a birkacsorda után, és azt hiszik, hogy ők átlagon felüliek. Ez viszont valóban idegesítő, mert az önelégültségtől nem veszik észre, hogy milyenek is valójában. Ha nálad ilyenekről nincs szó, akkor lehet, hogy csak irigyek. Az viszont, hogy éves óta ugyanazt hordja, nem jelent semmit, lehet, hogy csak nincs pénze állandóan vásárolgatni.
2011. júl. 22. 13:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam felszínesnek,egyáltalán nem csak a ruhák érdekelnek. :)
2011. júl. 22. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Link, hogy neked mi az elegáns, nőies?

Mert van, akiknek a feneket épp, hogy takaró leopárdmintás ruha is az.

Egyébként nem tudom, engem nem szokott zavarni, ha valaki tucat-divatlány, az ő gondja. Lehet, hogy tényleg kirívóan öltözködsz, és azért piszkálnak. De az is lehet, hogy ők is szeretnének úgy öltözni, csak esetleg nem tehetik meg. Vagy az, hogy egyszerűen gyűlölik a konformitást, esetleg szánnak, hogy ez az "életed lényege" (külső szemlélő számára).

Sok minden megeshet.

2011. júl. 22. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A felszínesség nem azt jelenti, hogy csak a ruhák érdekelnek. Nem ismerlek, szóval nem is mondom, hogy az vagy, csak azt írtam, amit körülöttem látok. :D

Egyébként én is szeretek öltözködni, de nem tudok magamnak vásárolni... Alig van mostanában pár olyan cucc, ami tetszik, és meg is érné megvenni. Anyukám női szabó, szóval megtanultam tőle pár dolgot, és a nagy részét azoknak a cuccoknak, amiket ma el akarnak adni egyszerűen nem éri meg megvenni, főleg nem az ilyen H&M-es, meg hasonló márkák ruháit. Én már inkább veszek anyagot, és csinálok magamnak. :D Anyagom már van, csak hozzá kéne kezdeni... :D:D

2011. júl. 22. 13:47
 5/6 ji..... válasza:
100%
Én is imádom a divatot és a vásárlást, csak sajnos nem engedhetem meg magamnak mindig. De ha megtehetném, minden nap vennék egy új ruhát - olyat, ami nekem tetszik - és lesz..nám, hogy ki mit mond erre!
2011. júl. 22. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Ezt a kérdést akár én is feltehettem volna, a különbség az, hogy én felveszem a rib*ncos cuccokat is, persze azért nálam is van egy határ, mert nem mindent, de simán be merek vállalni kicsit merészebb ruhadarabokat is, de viszont ami a lényeg az egészben, hogy nem azért, mert mutogatni szeretném magamat másoknak (ami lehet hihetetlenül hangzik), hanem mert nekem TETSZIK és mert megtehetem mert jó az alakom, akkor miért is ne venném fel? Szóval igazából engem nem érdekel mások véleménye, mert én nem mások miatt veszek fel egy szép divatos cuccot, hanem legfőképp saját magam miatt és a párom miatt is. Én is hallani szoktam különféle megjegyzéseket: hogy kirívó vagyok, meg olyat is, hogy csinos vagyok...stb. Tehát a vélemények eloszlanak de egyik sem érdekel, nekem csak az a fontos, hogy olyan cuccot hordjak ami nekem tetszik és kész. Nagyon szeretek vásárolgatni, válogatni a sok szép ruha közt, de sajnos mostanában nem nagyon van rá lehetőségem, mert nem nagyon van pénzem rá, de azért a körülményekhez képest mindent megteszek hogy ne váljak szürke kis egérré és én is felvehessek továbbra is szép, divatos új cuccokat és abban reménykedem, hogy hamarosan eljön egy jobb világ, hogy újra több pénzem lesz arra, hogy öltözködjek.
2011. júl. 22. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!