Mit tegyek ha folyton leszólnak mindenért?
Figyelt kérdés
Ha vettem egy új pólót amin semmi extra, ugyan olyat hordtam eddig is csak más mintájut es mas szinut. De leszoltak hogy nem rad vall...annyira rosszul esik.. de minden uj cuccomnal leszolnak az osztalytarsaim... Vagy tenyleg ennyire baj hogy van egy ket uj cuccom?2015. ápr. 20. 16:18
1/5 anonim válasza:
sz*rd le az embereket,törődj magaddal,fejlődj,épülj,haladj.
2/5 anonim válasza:
Tényleg ne foglalkozz velük, csak irigykednek. Hagyd figyelmen kívül, vagy szólj vissza nekik valamit, hogy ,,hát igen, nem ugyanabban vagyok mindig, mint egyesek"
3/5 anonim válasza:
Irigy köcsögök :DD Érzés ismerős:DD bemegyek aimaxba az a baj , emegyek kinai cipőbae, akkor egyből hol az airmax? neked miért van ilyen polod? mért kapsz meg mindent hülye qurva? nálam minden nap ez megy , de nem érdekel a nulla emberek véleménye csak a szüleimmé és a barátaimé :D peregjen le rólad
4/5 anonim válasza:
Egyaltalan mi kozuk van az oltozkodesedhez??? Szard le oket
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!:)
2015. ápr. 20. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!