Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek leszólnak a...

Szerintetek leszólnak a tanárok ilyen színű körömlakk miatt?

Figyelt kérdés
[link] ilyen a színe :) az a helyzet,hogy holnap suli :( vagyis igazából nem rendes suli hanem olyan,hogy nem tanulunk kirándulásokat szerveznek,sportnap,kézimunka stb, 8-ik osztályba járok

2013. ápr. 1. 20:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nemhinném
2013. ápr. 1. 20:11
 2/14 anonim ***** válasza:
nem hiszem. próbáld ki. utánna úgyse tudnak mit teni a tanáraid.
2013. ápr. 1. 20:12
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nekem a normál suliban tűrik a festett körmöt, akkor neked se fognak szólni miatta, viszont ha ilyen sportos, kézimunkás, (szoval olyan dolgok , amikor szükség van a kezedre), akk én nem biztos, hogy kifesteném ilyen szépre :)

16F

2013. ápr. 1. 20:13
 4/14 anonim ***** válasza:
3-mas 16F?? fested a körmöd??
2013. ápr. 1. 20:14
 5/14 A kérdező kommentje:
csak példa volt :D holnap ha jól tudom csak tudáspróbák lesznek amin max írni kell :)köszi a válaszokat
2013. ápr. 1. 20:16
 6/14 A kérdező kommentje:
szerintem a 3-as arra gondolhatott hogy ha lány lenne nem festené ki :D
2013. ápr. 1. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

hát, az az igazság, hogy volt már rá példa, hogy ki volt festve a körmöm, nem is egyszer...

16F

2013. ápr. 1. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:

Veletlenul nm romaniaban laksz?

Itt van h egy hetig scoala altfel lesz, kulonbozo programokkal ( activitati) sport, kezimunka, ki mit tud... stb..

2013. ápr. 1. 20:19
 9/14 A kérdező kommentje:
dede :D csak ha leírtam volna ide hogy scoala altfel háát ...:)
2013. ápr. 1. 20:31
 10/14 anonim ***** válasza:

enis romaniai vagyok

En suli idobe nm festem a kormom..

Mondom most b@ssza meg magat minden tanar, en akkor is szines kormokkel megyek ( turkiz) hisz ez csak scoala altfel semmi tobb :))

2013. ápr. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!