Hány körömlakkod van? Mennyi a még normális mennyiség?
Annyi a normális, amennyit Te annak érzel és amennyit rendszeresen használsz. Azért fölösleges beraktározni, hogy csak álljon a polcon, mert idővel csak beszárad, besűrűsödik, használhatatlanná válik.
Nekem kb. 20 lakkom van, de a legtöbbet nem is használom, mert olcsó, gagyi és nem tartós. Ami mondjuk tényleg közel áll a szívemhez, az úgy 4-5 lakk, ezeket megtartom, a többit meg majd kidobom. És ezentúl inkább veszek drágább, de jobb minőségű lakkot (az astor pl nekem 5 napig is bírta, más lakkok már a 2. nap pattognak le).
Én leszek a kakukktojás, de nekem csak egy élénkpiros van.
Tervezem további színek beszerzését is, amint lesz rá keret.
Szeretnék még egy feketét és egy epresjoghurt-rózsaszínt.
Nincs megszabva, mennyi a még normális mennyiség, annyit veszel, amennyit csak szeretnél. Nem hinném, h bárkinek lenne oka ferde szemmel nézni emiatt, hiszen lányok vagyunk. :D
90 db körül.
Szerintem ez már nem túl normális:) Főleg hogy rengeteget megveszek aztán nem is használom.
Köszönöm a válaszokat! Akkor a 12 még nem sok...mindet használom, van Opitól Moyráig mindenféle, valami hígítót beszerzek, mert ennyi már beszárad, mielőtt elfogyna...
Örülök, hogy nemcsak én vagyok lakkmániás :)
Nekem most olyan 150-60 körül van, hidd el ez már beteges... Imádom őket és szinte az összes használatban van, ha csak mintákhoz is.
Nekem is van drogériás márkáktól kezdve a drágább kategóriáig minden, pl. OPI, Zoya..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!