Mi a véleményetek erről a körömlakk márkáról? Illetve mik a tapasztalataitok? Hogy tetszik ez a szín?
nekem jobban tetszene egy matt szürke színben. Ez nem ilyen hamisítvány Astor?? Nekem ez van meg:
Nem rossz, de a Rimmel jobb :P
Nekem más fajta astor lakkom van, én nagyon szeretem, mert szép élénk a színe és tartós is. Nekem 2 napnál tovább még semmilyen lakk nem tartott ki, ez 5 napig is bírja!
Bár nekem ez a szín nem annyira tetszik.
Csípem az Aston lakkokat, kevés pénzért jó minőség. Van köztük matt finishű és ultra glitteres, mindegyik hozza az elvárt eredményt:).
De ahogy láttam, nem sokan ismerték fel, ezek szerint nincs nagyon elterjedve a köztudatban..
Szerintem egykutya. :D Ez a szín nekem így önmagában elég ványadt, tesóm barátnőjének van ilyen szerintem, más lakkon jobban tetszik. :)
Nekem nincs bajom a márkával, megfelelő alap- és fedőlakkal nálam a legtöbb olcsó lakk is bírja 4-5 napig, és egy essie vagy opi sem bírja tovább, szóval szerintem ha tetszik a színe, vedd meg nyugodtan. :) És amennyire rémlik, 3free körömlakk. Na meg amilyen olcsó, ha nem válik be sincs tragédia. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!