Szerintetek elmehetek így iskolába, ez így jó lesz (képekkel)?
Figyelt kérdés
[link] ez a szoknya lenne
[link] és ilyen cipőm van hozzá meg cicanadrágot gondoltam esetleg fehér lábszármelegítőt. Szerinetetek ez így jó? 17/lány
2010. febr. 20. 13:15
11/18 anonim válasza:
Hát kevés ízléstelenebb összeállítást tudok elképzelni... De vedd fel, ha neked ez tetszik szerencsére én tuti nem fogom látni, mert már nem járok iskolába és 100%, hogy nem találkozunk. :D
12/18 anonim válasza:
szoknyához edzőcipőt?! pff. neked is van ám izlésed azt mondhatom...:/
16/L
13/18 anonim válasza:
Aha,ez tök jó!
Én mennék ilyenbe! (:
14/18 anonim válasza:
nem azt kérte hogy döntsük el,hanem hogy véleményt mondjunk,hogy szerintünk milyen!Idióták...
Szerintem a szoknya nem passzol az adidashoz,a lábszármelegítő meg nem tom most milyen mainstream de nagyon gáz.16/L és hiddel hogy sz.r.
Amúgy szerintem ha jól érzed magad a szoknyában,akkor tök oké.Én csak azért ellenzem,mert nem vagyok túl szoknyapárti. De másokon abszolút jóláll,azaz l.melegítő nélkül,szerintem jó.
15/18 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel.Biztosan lesz legalább pár kellemes és vidám percük azoknak, akik meglátnak.Mi a hasonlókon jókat szoktunk derülni ..XD
16/18 anonim válasza:
Az első képen csinos vagy nagyon, de azt a cipőt felejtsd el ehhez az öltözékhez. Iszonyú közönséges lenne. ÉN ettől az összeállítástól kapok agybajt. Viszont az első kép tényleg nagyon jó.
17/18 anonim válasza:
nagyonratyi ez a cipő. a szoknya elegáns, a cipő sportos...holélsz te?!
18/18 anonim válasza:
te hülye azon a képen nem is ő van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!