Matrózblúzt tűrjem be a szoknyába?
Ünnepség lesz a suliban, nekem az a nagy matrózblúzom van ez a fajta: [link]
A Szoknya is elég bő: [link] A Suliban szinte mindenki be szokta tűrni, de nekem betűrve olyan mint egy kislány, kitűrve meg nem néz ki ünnepiesen.
Tűrd be. Szerintem mindenkinek be kéne tűrni. Nagyon rosszul mutat ha kint lóg a matrózblúz. És igen, egy kicsit húzogasd ki, úgy jobb. De semmiképp sem legyen ki. Ráadásul a mi sulinkban rá is szólnak, ha valakinek kint van.
17/L
Rendben, köszi a válaszokat ^^
Én nem útálom annyira. Egész nap abba kell majd lenni, mert valami rendezvényre megyünk.
Ha szeretnéd, hogy érvényesüljön a melled, akkor ne csináld meg buggyosra, mert úgy alig fog látszódni. Inkább feszüljön a melled alatti részen.
Ha nem akarod rá felhívni a figyelmet, akkor lehet buggyos is. De csak ha lapos a hasad. Ha netán pocakosodó típus vagy, oda hízol, és van is rajtad pár plusz kiló, akkor inkább ne tűrd be, úgy jobban leplezi a hájat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!