Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Templomba tul kihivo lenne...

Templomba tul kihivo lenne egy ilyesmi osszeallitas?

Figyelt kérdés

Van egy pink ballonkabatom, ami kicsit hosszabb, mint a kepen, ala vennek egy fekete tapados ruhat, ami nem latszana ki, illetve egy fekete magassarkut.

[link]

2015. ápr. 14. 12:38
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
48%
Vigyázzatok mindjárt jelent mindenkit mert nem ért vele egyet senki :D:D
2015. ápr. 14. 14:32
 22/37 A kérdező kommentje:

Latom teljesen folosleges barmit is irni. Nem az igazamat akarom bizonygatni, hanem elmondom a meglatasaimat.

u.i. direkt irtam, hogy hosszabb, mint a kepen lathato, de teljesen mindegy!

Nyugodtan irogasson mindenki a sajat szajize szerint!

70% de valami ritka bunko ember vagy! Egyedul te voltal az, akinek privit irtam, mert ugy ereztem, hogy nem az emberek elott blamallak, mert tobbet erek, mint te.

Az meg, hogy te iss magadban beszelsz, mivel szinte senki nem reagal a hozzaszolasaidra! Na az nagyon ciki.

2015. ápr. 14. 14:43
 23/37 A kérdező kommentje:
Jaj, elnezest 70% most latom, te meg csak 20 eves vagy! Ahogy elnezem unatkozol is, rengeteg tapasztalattal rendelkezel, jo izlessel! Fonyeremeny!
2015. ápr. 14. 14:45
 24/37 anonim ***** válasza:
68%
Hagyjátok már látszik hogy síkhülye a kérdező..
2015. ápr. 14. 14:46
 25/37 anonim ***** válasza:
68%
Ráadásul mások korát is ócsárolja.. Majd tapsolok, amikor kizavarnak a templomból! :) Selejt ember.
2015. ápr. 14. 14:50
 26/37 anonim ***** válasza:
65%

Magyarország gyöngye,

mint már az előző válaszolók is elmondták, miért nem fogadod el mások véleményét? Tudod (vagyis remélem, hogy tudod), ez az oldal azt a célt szolgálja, hogy kérdéseket tegyünk fel és anonim módon az emberek megválaszolják azt.

Fogadd el a véleményüket vagy engedd el a füled mellett, de az, hogy visszaszólsz nekik, tükrözi az IQ-d szintjét. Neked csak az a megfelelő vélemény, melyben egyetértenek veled. Lehet, hogy most le fogsz szólni, mert elmondtam a saját véleményemet, de azzal csak a saját értelmetlenségedet bizonyítanád be.

A kérdésre válaszolva, rózsaszínt NEM illik templomba felvenni, lehet, hogy sötétkéket, pirosat igen, de RÓZSASZÍNT NEM.

Jártál már templomban? Láttál már ott bárkit is rózsaszín kabátban? Nem. Ha szerinted még mindig jó ötlet abban a kabátban menni, akkor komoly feltűnési viszketegséged lehet.

Tisztelettel, egy válaszoló

2015. ápr. 14. 15:31
 27/37 anonim ***** válasza:
65%
Gondolom, ha térdig érő lenne a kabát, nem azt mondtad volna, hogy jaj, hát kicsit hosszabb... aki tudja az illemet, azt tudja, hogy a combját nem mutogatja a templomban (még akkor sem, ha csak a fele van kint)... de persze lehet hisztizni, mint egy ovis kislány, hogy de hát a Juci megdicsért, meg akinek nem tetszik, az csak azért mondja, mert neki nem állna jól...
2015. ápr. 14. 15:42
 28/37 A kérdező kommentje:

" A kérdésre válaszolva, rózsaszínt NEM illik templomba felvenni, lehet, hogy sötétkéket, pirosat igen, de RÓZSASZÍNT NEM. "

Megjegyeznem, hogy en rikito sarga blezerben is lattam mar lanyokat, turkizkek blezerben szinten...

Reszemrol ennyi. Soha nem mondtam, hogy nem fogadom el masok velemenyet, elmondjak, de sok mulik azon, hogy valaki valamit hogy ad elo.

Nyugodtan visszaolvashatod a valaszokat, rengeteg olyan valasz szuletett, ami nem is a velemenyet mondta el, hanem a kerdezot, jelen esetben engem jellemzet, hogy milyen vagyok!

Ha erre is azzal josztok, hogy mar milyen vagyok, meg selejt, miegymas, akkor eloszor nezzetek magatokba!

2015. ápr. 14. 16:03
 29/37 anonim ***** válasza:

Semmi újat nem tudok mondani, az előző válaszolók már mindent leírtak azzal kapcsolatban, hogy miért nem kéne ebben az összeállításban menned.

Azt viszont nem értem, hogy minek tetted fel egyáltalán a kérdést, ha ennyire nem érdekel mások véleménye? Meg ha már felmerült benned is, hogy túl kihívó (nyilván így volt, különben meg se fordult volna a fejedben ez az egész) és most ebben meg is erősítettek mások, akkor min vagy kiakadva?

2015. ápr. 14. 16:20
 30/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az, hogy más rikító sárga, meg türkiz ruhákba megy templomba, nem jelenti azt, hogy ez illendő is.

Bírom ezeket a kérdéseket! Valaki megkérdezi, baj-e, ha kifesti a körmét szóbelire. De most kérdem én: minek? Nem hinném, hogy az ember manikűrje alapján fogják megállapítani, alkalmas-e az iskolába. És nem fog az illető belehalni, ha egy fél délután nincs kifestve a körme. Innentől csak annyi: minek ezen problémázni? Minek a kérdés?

Az élet nagy problémái! Istenkém!

Akkor itt ez a templomos dolog. Drágám belehalsz, ha egy órácskára nem a legtrendibb ruhádba mész ki? Hidd el, a pap nem fog megszólni, ha nem vagy szuperdivatos, és nincs rajtad pink ballonkabát, és feszülős ruci. Erről ennyit.

2015. ápr. 14. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!