Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Templomba tul kihivo lenne...

Templomba tul kihivo lenne egy ilyesmi osszeallitas?

Figyelt kérdés

Van egy pink ballonkabatom, ami kicsit hosszabb, mint a kepen, ala vennek egy fekete tapados ruhat, ami nem latszana ki, illetve egy fekete magassarkut.

[link]

2015. ápr. 14. 12:38
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
76%

Esküvőre? Vagy minek?

Csak úgy nem illik ilyenbe menni templomba. Nem odavaló, hivalkodó, nem divatbemutatót jár oda tartani az ember. Inkább ne járj templomba, ha ezért mennél :)

Ha esküvő lesz és te vagy az egyik vendég, akkor elnézik.

2015. ápr. 14. 13:11
 2/37 A kérdező kommentje:
Mar nem azert,de ha megvan hozza az alakom, es szep ruhaim vannak, akkor miert ne hordjam oket meg a templomba is?
2015. ápr. 14. 13:22
 3/37 anonim ***** válasza:
65%

A szép ruha nem egyenlő a kihívó ruhával.

Nem kell feketében meg földig érőben menni.

De pink mini nem odavaló.

Biztosan van olyan ruhád, ami inkább illik az alkalomhoz.

És ha templomba mész, akkor ne az legyen a legfontosabb, hogy mutogasd magad.

2015. ápr. 14. 13:28
 4/37 anonim ***** válasza:
83%

Nahát, érdekes hogy jelented azokat a kommenteket, amik az igazságot takarják.

A sarokra menj így, ne egy templomba.

2015. ápr. 14. 13:30
 5/37 anonim ***** válasza:
54%
Az az érdekes, hogy még törölték is őket. Pedig semmi durva nem volt bennük.
2015. ápr. 14. 13:31
 6/37 A kérdező kommentje:

Eloszor is jeleznem, hogy a nem pink ruharol van szo, hanem ballonkabatrol. Rengeteg lanyt lattam sotetkek, piros ballonkabatban menni templomba, akkor nem ertem, hogy a rozsaszinnel mi gond lenne.

Kivancsisagbol, akik valaszoltak erre a kerdesre 50 koruli nenikek vagy mik, mert fiatalok nem hinnem, hogy ilyesmiket irnanak.

2015. ápr. 14. 13:38
 7/37 anonim ***** válasza:
72%
20 éves vagyok, köszönöm szépen. Szerintem ez felfogás kérdése, aki tudja, hogy mit illik és mit nem, az nem venne fel ilyet. :)
2015. ápr. 14. 13:40
 8/37 anonim ***** válasza:
79%

Bocs hogy 18 évesen nekem megtanították hogy templomba ne vegyek fel rikító cuccokat.

Mehetsz, de akkor ne is számíts másra minthogy kibeszélnek majd a hátad mögött.

Az meg egyébként is gáz hogy nem veszed észre magad.

2015. ápr. 14. 13:41
 9/37 anonim ***** válasza:
64%

Én 30 vagyok, nem néni, divatos, csinos, vékony.

De tudom, hogy hova mit illik vagy mit nem illik felvenni.

Rikító és túl rövid nem a templomba való.

A kék egy elegáns szín. Piros határeset, attól függ hogy mihez húzták fel, ha egy normális ruhára, nadrágra és nem tűsarkúval, akkor az is jó.

De a rikító szín, a tűsarkú és a mini együtt nagyon sok és ízléstelen egy templomba.

2015. ápr. 14. 13:44
 10/37 A kérdező kommentje:

Erdekes mod eddig mindenkitol csak azt hallottam, hogy milyen elegansan jarok templomba, meg milyen szep ruhaim vannak. Erre jon is 2 tolem joval fiatalabb lanyka, es azt akarjak velem elhitetni, hogy en nem tudom oltozkodni.

Le a kalappal, es megjegyeznem, hogy a pink szin nem azt jelenti, hogy olyan rikito a ruha, hogy majd kiveri az ember szemet!

2015. ápr. 14. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!