Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, nok! Akik minden...

Csajok, nok! Akik minden vasarnap jarnak templomba, milyen cuccokban jartok? Illetve mennyi ruhatok van, amiket felvesztek oda?

Figyelt kérdés
Gondolom nem ugyanaz a ruha, kabat, blezert van rajtatok.
2014. okt. 22. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el néhány misére, és nézz körül! Hány kabátod van, hogy mindegyikre másikat kellene felvenni?
2014. okt. 22. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:

3 db fekete szoknyám van (2 ceruzaszoknya,1 A vonalú ),ezeket nyáron és tavasszal csak egy vékony harisnyával,ősszel (és esetleg télen,de akkor inkább nadrágban vagyok) vastagabb (300-400 denes) nylonharisnyával hordom.

Természetesen mindig fehér ing vagy fehér alkalmibb fölső van rajtam.

Cipőből télen csizma vagy bakancs, a többi hónapban kb.7 centis magassarkú. (föl sem tűnik,így is én vagyok a legalacsonyabb)

Télen szövetkabátot hordok,máskor csak fekete/kék blézert. Ha valami nagyobb alkalom van,akkor marad a kis fekete ruha.

Szerintem ez egy alkalom,amit azért illik megtisztelni a megjelenésünkkel is. Ezért is lepődöm meg,mikor a korombeliek,vagy akár idősebbek is eljönnek hétköznapi (értsd :farmer+ feliratos,netán neonszínű póló),esetleg topis öltözetben. Annyira túlöltözöttnek tűnök így köztük,pedig szerintem ez nincs így.

2014. okt. 22. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Hétköznapi ruhában járok (farmer, bőrcipő, időjárásnak megfelelő, egyszínű felső), sose éreztem úgy hogy kilógnék. Nem tartom számon, mikor mit veszek fel, akár az is előfordulhat hogy minden héten ugyanazt, de biztos vagyok benne hogy ez senkit nem érdekel.
2014. okt. 22. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Városi katolikus misén kb senkit nem érdekel, hogy mi van rajtad, ha nem túl rövid, túlzottan kivágott, ilyesmi. Ünnepnapokon, illetve falun talán jobban odafigyelnek rá.
2014. okt. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!