Csajok, nok! Akik minden vasarnap jarnak templomba, milyen cuccokban jartok? Illetve mennyi ruhatok van, amiket felvesztek oda?
3 db fekete szoknyám van (2 ceruzaszoknya,1 A vonalú ),ezeket nyáron és tavasszal csak egy vékony harisnyával,ősszel (és esetleg télen,de akkor inkább nadrágban vagyok) vastagabb (300-400 denes) nylonharisnyával hordom.
Természetesen mindig fehér ing vagy fehér alkalmibb fölső van rajtam.
Cipőből télen csizma vagy bakancs, a többi hónapban kb.7 centis magassarkú. (föl sem tűnik,így is én vagyok a legalacsonyabb)
Télen szövetkabátot hordok,máskor csak fekete/kék blézert. Ha valami nagyobb alkalom van,akkor marad a kis fekete ruha.
Szerintem ez egy alkalom,amit azért illik megtisztelni a megjelenésünkkel is. Ezért is lepődöm meg,mikor a korombeliek,vagy akár idősebbek is eljönnek hétköznapi (értsd :farmer+ feliratos,netán neonszínű póló),esetleg topis öltözetben. Annyira túlöltözöttnek tűnök így köztük,pedig szerintem ez nincs így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!