Milyen egy ilyen osszeallitas ilyenkor osszel? 21L
2014. okt. 24. 12:00
1/10 alexikee válasza:
Szerintem nagyon csinos,de még egy szőrme mellényt el tudnék hozzá képzelni:)
2/10 anonim válasza:
Nagyon alacsony a nadrág dereka, még köldökig sem ér, ami eléggé közönséges. Mindenképpen válassz kb. 2x magasabb derekút, ami legalább hasközépig feljön. Úgy már szerintem csinos leszel. 23/f
3/10 anonim válasza:
Hideg. :) A sál mellé elkélne még egy kabát is. Amúgy leginkább csak szórakozóhelyre tudom elképzelni a felső anyaga és dekoltázsa miatt, valamint a cipő sem egy hétköznapi viselet szerintem.
5/10 anonim válasza:
hát más cipővel jó lenne,ezzel nem
6/10 anonim válasza:
Az ilyen csípőgatya nagyon igénytelen viselet, ezt te is tudod. Kint lenne belőle a derekad, és még meg is fáznál! Válassz inkább egy normális, magas derekú szövetnadrágot.
7/10 A kérdező kommentje:
Az osszes nadragom ilyen csiponadrag, szoval nem veszek magasitott dereku nadragot, mivel nem szeretem oket!
2014. okt. 24. 16:59
8/10 anonim válasza:
A csípőnadrág egyáltalán nem közönséges, ha az ember úgy öltözik hozzá, hogy ne legyen az. Nem ehhez kell haspólót venni, ennyi az egész. Ráadásul ennek a nadrágnak egyáltalán nem olyan brutálisan alacsony a dereka. Nekem nagyon tetszik, fölvenném. A blézert is, de a felsőt, meg a cipőt azt nem.
9/10 anonim válasza:
Ja, és egy kérdés: Ti talán állandóan köldökig érő, vagy annál magasabb nadrágot hordtok? Nem hiszem. Elég kényelmetlen lenne egy olyan farmer, amelyik az alsó bordádig ér...nekem még az is, ami köldökig.
10/10 anonim válasza:
Fúúú hát én megfagynék benne o.O Egy kabát + másik cipővel elmenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!