Holnap 20 fok lesz. Gáz lenne szoknyában elmenni otthonról?
Figyelt kérdés
vettem egy skater szoknyát, már annyira felszeretném venni, de félek hogy kiröhögnek benne,hogy még korai. persze harisnyával venném fel, egy háromnegyedes pólóval és egy bőrdzsekivel.2015. ápr. 10. 18:37
1/6 anonim válasza:
Vastag harisnyával miért ne? Egyébként reggel még hideg van, 5 fok körül, de én télen is vastag harisnyában és szoknyában jártam.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz,ha harisnyával veszed fel.Én pl 100deneset szoktam használni télen.Ilyen időben is simán felvenném 100 vagy esetleg 80 denessel.Már csak azért is,mert azok tartósak:)
3/6 anonim válasza:
Dehogy gáz, ma is egy csomó embert láttam szoknyában:)
4/6 anonim válasza:
Én 2-3 napja abban mozdulok ki vastag harisnyával :D úgy hiányzott már :) Bár nekem nem skater van, hanem hosszabb, picit ér térd fölött.
Viseld egészséggel, én nem mertem bevállalni, pedig a bordó skaterbe bele vagyok esve :D
5/6 A kérdező kommentje:
Bordó skaterem van :D
2015. ápr. 11. 07:58
6/6 anonim válasza:
Vedd úgy, hogy irigyelve vagy :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!