Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Randira szerintetek jól...

Fiúk! Randira szerintetek jól néznék ki ebben a szoknyában egy csinos felsövel?

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 18. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem nem randisnak tűnik és amúgy sem tetszik annyira
2014. szept. 18. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez a stílusod, akkor oké, de szerintem kicsit ijesztő :D Bár én lány vagyok és nem venném fel... :)
2014. szept. 18. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
szép, de földig ér.. jó egy esti programra, opera, színház. Kicsit rövidebb változatban nagyon elegáns lehetsz a randin.
2014. szept. 18. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz ez a szoknya. Rövidebb szoknyában is lehetsz elegáns, pl térdig érő ceruzaszoknya, ilyenek, de ha nem operába vagy színházba mentek, akkor maradj az egyszerűbb cuccoknál, mint farmer valamilyen szép felsővel, esetleg egy lazább ruha, de ne ilyet, kérlek.
2014. szept. 18. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia. :) Nagyon meglepődtem, (pozitívan) amikor láttam a képet a szoknyáról. Hihetetlen, hogy milyen nőies, kifinomult ízlésed van. Gratulálok hozzá. :)) Örülök, hogy nem úgy gondolkodsz, mint sok mai lány, akik szerint csak a mini lehet vonzó.
2014. szept. 18. 21:26
 6/8 anonim válasza:
Mint egy apáca.
2014. szept. 19. 09:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép ez a szoknya, de ne egy randira vedd fel! Hacsak nem, ahogy előttem írták, opera, színház stb...
2014. szept. 19. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Borzalmas ez a szoknya:S Tényleg mint egy apáca. Nem tetszik hogy majdnem végig full egyenes, és egyszer egy csúnya fodor töri meg az alját.

Nem kell miniben lenni ahhoz, hogy valaki vonzó legyen. Vannak igazán szép hosszú szoknyák is. [link]

Válassz inkább egy elegánsabb maxi ruhát amihez egy blézert vagy mellényt veszel.

2014. szept. 19. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!