Mentetek már csajok el úgy szoknyában otthonról hogy nem húztatok alá bugyit? Akár véletlenül akár mondjuk fogadásból. :D Ha igen, nem szúrt szemet senkinek a helyzeted?
Én egyszer igy mentem el piacra! 7 évesen!!!! :D
Anyukám megkért, hogy menjek ki a piacra,almát venni, reggel elaludtam,és láttam, hogy mindjárt vége a vásárnak (kisvárosban élünk, itt csak 10 órág vannak kint az árusok), csak felkaptam egy kisruhát, letoltam a pizsama nadrágot, és uccú a birngához. 3 km-re lakunk a piactértől, szeles idő volt. Éreztem én útközben, hogy valami nem stimmel, de nem volt időm gondolkodni, nem akartam alma nélkül maradni. Már majdnem odaértem, mikor észrevettem, hogy nincs rajtam bugyi.(a legrosszabb az volt,hogy rövid volt a szoknyám és bringán nem sokat takartam magamból, igy sztem,aki látott,az látott mindent :D) Nagyon szégyelltem magam. :D
Nagyon régen történt, de még most is tisztán emlékszem arra a pillanatra,amikor rádöbbentem a meztelen valóságra. :D
Persze, és nem lett tőle semmi bajom.
Nem vette észre senki.
Én nem, mert nekem az az első, hogy bugyit húzok, ha bárhova felöltözöm.
Viszont láttam már olyat plázában, hogy nő bikinifelsőben és strandkendőben volt, a strandkendő mozgott, ahogy ment, és nem volt alatta semmi... de bikinalsó se, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!