Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Utcára, vagy suliba nem gáz...

Utcára, vagy suliba nem gáz ilyent felvenni, nem?

Figyelt kérdés
www.shopping.hu/jack-jones-houston-sweat-rovidnadrag-sotetszurke

2015. ápr. 10. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
A kép alapján nem tudom megítélni az anyagát, de nem tűnik mackó rövid gatyónak szóval szerintem nem. Sportos, de manapság annyi suttyót látni szabadidőben, hogy csak ne. Ez jól néz ki.
2015. ápr. 10. 00:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Én viszont mackó gatyónak látom, szóval szerintem ne vedd fel utcára.
2015. ápr. 10. 01:32
 3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz nincs ebben:) nekem nem tűnik mackónak, ráadásul ha kicsit jobb az idő, utcára is felveheted.
2015. ápr. 10. 01:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Pamut az anyaga, de nem "mackó" feeling
2015. ápr. 10. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
én nem erőltetném.. utcára lógni ok, de suliba inkább ne szerintem.
2015. ápr. 10. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán jó suliba is és utcára is... igaz én lassan a 30 évet töltöm, de ha a pasim ilyet venne fel nem mondanám hogy csak kapunk belül vegye fel :) Szerintem jó nagyon.
2015. ápr. 11. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz, sűrűn látni ocsmányabbnál ocsmányabb nadrágokat srácokon, de ez letisztult, egyszerű :D

Nekem bejön, bár mondjuk én jobban szeretem a farmer anyagúakat, de hát kinek mi :D

Azon tudok szemrákot kapni amikor 3/4-es strandnadrágba megy valaki az utcán, iskolába :D

17f

2015. ápr. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!