Utcára, vagy suliba nem gáz ilyent felvenni, nem?
Figyelt kérdés
www.shopping.hu/jack-jones-houston-sweat-rovidnadrag-sotetszurke2015. ápr. 10. 00:05
1/7 anonim válasza:
A kép alapján nem tudom megítélni az anyagát, de nem tűnik mackó rövid gatyónak szóval szerintem nem. Sportos, de manapság annyi suttyót látni szabadidőben, hogy csak ne. Ez jól néz ki.
2/7 anonim válasza:
Én viszont mackó gatyónak látom, szóval szerintem ne vedd fel utcára.
3/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz nincs ebben:) nekem nem tűnik mackónak, ráadásul ha kicsit jobb az idő, utcára is felveheted.
4/7 A kérdező kommentje:
Pamut az anyaga, de nem "mackó" feeling
2015. ápr. 10. 08:48
5/7 anonim válasza:
én nem erőltetném.. utcára lógni ok, de suliba inkább ne szerintem.
6/7 anonim válasza:
Simán jó suliba is és utcára is... igaz én lassan a 30 évet töltöm, de ha a pasim ilyet venne fel nem mondanám hogy csak kapunk belül vegye fel :) Szerintem jó nagyon.
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmi gáz, sűrűn látni ocsmányabbnál ocsmányabb nadrágokat srácokon, de ez letisztult, egyszerű :D
Nekem bejön, bár mondjuk én jobban szeretem a farmer anyagúakat, de hát kinek mi :D
Azon tudok szemrákot kapni amikor 3/4-es strandnadrágba megy valaki az utcán, iskolába :D
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!