Más is van, aki ilyen melegben is utál szandált/papucsot felvenni utcára? 20/F
Igen, én is. Sportcipőbe megyek , ha kell mennem :)
20/L
Én is így vagyok vele, legtöbbször sportcipőt veszek fel, bár van 1-2 ruhám, amihez szandál passzol. De általánosságban sportcipőpárti vagyok.
19/L
én ilyenkor vászoncipőt hordok
26/F
Igen, utoljára 6évesen volt rajtam szandál, papucs meg 13évesen. :D
Tornacipő, deszkáscipő, vagy topánka... :D
Igen, pl. én!
A papuccsal már nagy nehezen kezdek megbarátkozni (értsd: kinéztem egyet, ami tetszik de nem veszem meg. És találtam hozzá illő nadrágot, de a papucs nélkül minek :))
Szóval marad a bőrcipő. Csak itthon vagyok papucsban mert sokat szaladgálok és kényelmetlen lenne a cipőt le-fel venni mindig.
De utcára az istennek se tudok a bőrcipőn kívül mást felvenni, úgy érezném magam, mint egy idióta.
Max. néha sportcipő.
Egyébként nekem nem okozott különösebb gondot mert a lábam nem izzad plusz ha melegem van akkor felül.
Én rövidnadrágot is utálok venni, itthonra is csak aludni veszem fel.
Mondjuk ez sem zavar mert a lábam szárának sosincs melege, hanem inkább csak feljebb :DD
20/L.
Én utálom.Ha pl Pesten elindulsz ápolt,szépen "megcsinált" lábakkal,estére akkor is úgy nézel ki,mint egy bányász.Az meg akkora ciki,ha retkes a lábad papucsban :S
Férfiakon meg egyszerűen nem bírom elviselni a papucs látványát.Nem tudom miért :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!