Szerinted csúnya lábam van? Nem merek felvenni papucsot.
Én nem látok benne semmi csúnyát. Vegyél nyugodtan papucsot. Jobb lenn, ha hosszú, vastag virsli ujjaid lennének :D ?
No para!
Nem is hordok szoros cipőket. :P Alapból ilyen rövid és vastag lábujjaim vannak, apától örököltem.. Képzeljétek, a kislábujjamon szinte köröm sincs :D
Köszi a válaszokat :)
Nekem is ilyen kis "nyomi" lábujjaim vannak. :D Mondjuk maga a lábfejem a tiédnél keskenyebb, és a pasim imádja, és eddig sose kaptam rá bunkó beszólást.
Nyugodtan vegyél fel papucsot, esetleg valami sötétebb színűt, ami optikailag kicsit karcsúsítja a lábfejed. :)
Milyen pici!Mint egy babának!
Vegyél papucsot,ki nem sz@rja le,ki mit gondol:P
nyugodtan hordjál papucsot!
amíg mosolyogsz, úgysem a lábadat fogják mustrálgatni :)
különben meg szerintem nem is csúnya
Az én lábam is bügykös,de csak az 1ik.A a 4.ik lábújam meg olyan fura(mintha lefele hajolna,vagy nem is tudom hogy írjam) de mindegyik lábamon,de nem érdekel ki mit gondol a lábamról,ne fogok cipőben,szandában lenni.Nyugodtan vegyél föl papucsot!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!