Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » CCC-ben visszaveszik a cipőt,...

CCC-ben visszaveszik a cipőt, ha amúgy nincs semmi baja, csak engem szorít?

Figyelt kérdés
Nem vettem fel utcára, csak otthon próbáltam fel. Az üzletben csak az egyiket próbáltam fel, az jó volt, de a másik szorít. Tudom, fel kell próbálni mindkettőt, de siettem. Ne mondjátok, hogy majd kibővül, mert jártam már így cipőkkel, hogy az elején szorított és később is végig szorított. Visszaveszik? Visszadják a pénzt vayg csak levásárolhatom?
2015. márc. 27. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
blokkal együtt próbáld meg. Vesztenivalód nincs. Csak az igazi bőr tágul, a műbőrt csak szét lehet taposni :)
2015. márc. 27. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom 3 napon belük köteles visszavenni, utána levásárolhatod, hisz nincs semmi baja.
2015. márc. 27. 13:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem most ment szét egy CCC-s cipőm, csak levásárolhattam, de egy szót sem szóltak, egyből bevették. Szerintem mindenképp próbáld meg, pláne ha nem olyan rég vetted.
2015. márc. 27. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
a fogyasztóvédelmi szabályoknak érdemes volna utánaolvasni, én úgy emlékszem, hogy a pénzt is kérheted, csak ezt a kereskedők persze egyáltalán nem támogatják.
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerdán vettem.
 6/8 pinkpancser ***** válasza:
A három nap már nem működik. Ha nem az üzletben vásároltad (hanem pl neten) akkor 14 napon belül visszaküldheted. Ha boltban vetted, akkor nem kötelesek visszavenni, de a normálisabb boltokban azért meg szokták oldani pl levásárlással. Ha nagyon jófejek akarnak lenni akkor a lóvét is visszaadhatják.
2015. márc. 27. 17:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2015. ápr. 8. 13:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Pénzt nem adtak vissza, de kicserélhettem.
2015. ápr. 8. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!