Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cosplayesek! Hogyan csinálhato...

Cosplayesek! Hogyan csinálhatok meg úgy egy felső részt, hogy ne essen le a mellemről?

Figyelt kérdés
80/D-s melleim vannak, és a karakteremnek, akit cosplayelni szeretnék, van egy olyan kinézete, amiben a nadrág tök látványos, a felső résznél pedig a melle van körbetekerve valami fehérrel. Milyen anyag legyen ez, és hogyan rögzítsem, mit vegyek fel alá, hogy ne essen le, a lehető legkevésbé lógjon (mert sajnos lóg is a mellem valamennyire), és még véletlenül se látszódjon át a mellbimbóm?

2015. márc. 22. 09:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nincs más ötletem, se a nyári Con még messze van :)
2015. márc. 22. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Addig még bármilyen cosplay megtetszhet:)

Én is olyan ruhát ajánlanék aminél el tudod takarni a melltartót ha csak nem zavar hogy a levegőben vannak:)

Mindenképp keress videókat/oldalakat a neten, biztos vannak nagyon kreatív megoldások és van hogy le is írják hogy mi kell hozzá. (gondolom van aki lefilmezi a folyamatot is)

2015. márc. 22. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Vegyél egy pánt nélküli melltartót, és tekerd körbe egy fáslival.
2015. márc. 22. 14:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Tényleg elég merész vállalkozás, de nem lehetetlen! :3

Nekem a tiédnél pár kosármérettel nagyobb melleim vannak, szóval átérzem a problémád. :)

A szilikonpánt tényleg felejtős; én csináltam már velük cosplayt, de soha többet nem fogok. Rondák is, meg nem is tartanak rendesen, csak bevágnak a bőrödbe, szóval sehogy sem jók.

Szerintem olyan pánt nélküli melltartót keress, ami picit lejjebb jön a melled alatt a derekadra. Tökéletesen nem fog tartani, de szerintem jobb lesz mint egy sima pántnélküli.

Nem erre a kosárfazonra, viszont ehhez hasonló hosszított fazonra gondoltam. Szerintem találhatsz olyat ami pont annyira ér le, hogy még elég rövid legyen.

[link]

Ha megvan mi van alul, akkor jöhet a kötés. Én már fásliztam magamat, igaz én szorítókötést csináltam, hogy laposabbnak tűnjek crossplayhez. :D

Mindenképp vegyél valamit a fáslik alá, hogy azok is összetartsák egy kicsit a dolgokat. Szerencsésebb, ha szélesebb fáslikat használsz, mert a vékonyabbak könnyebben elmozdulnak és/vagy bepöndörödnek. Sajnos akkor is szorosabban kell majd tenned őket szerintem, ha nem leszorítani szeretnéd magadat, mert 1. ha laza a fásli, leesik, 2. ha nem szoros kicsit, akkor nem tartja majd a melleide.

Vigyázz azért, hogy ne kösd túl szorosra sem, mert az fájdalmas és veszélyes is lehet. Én egyszer kötöztem el magam nagyon-nagyon szorosan, amíg fotóztam otthon, de egy-másfél óra múlva már kezdtem érezni hogy fájnak a bordáim, szóval csak óvatosan. ^^"

Egyébként ha tudsz angolul, a neten szerintem találsz tutorialt arról, mások hogy oldották meg ezt. :)

2015. márc. 23. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!