Cosplayesek! Hogyan csinálhatok meg úgy egy felső részt, hogy ne essen le a mellemről?
Még nem vagyok benne biztos, de van egy saját ötletem is, és ahhoz is hasonló felső részt találtam ki. Nyárra, persze.
Értem:)
Én pánt nélküli melltartót/toppot tudnék ajánlani ehhez a ruhához. Annyira nem tartanak mint a pántos, de a bimbód nem hiszem hogy fog benne látszódni főleg ha körbetekered fáslival vagy mi ez:)
A cicid miatt ne aggódj. 80D-s mellel csak a szilikon szokott feszülni. Senki nem fog megszólni miattuk.
Animecon-ra mész?
Nyárig még van időd, ki tudsz találni valami kreatívat:)
Amúgy átlátszó pántos melltartót is felvehetsz. kicsit másabb lesz, de a cicid nem fog ,,lógni'' hanem tartva lesz.
A fáslit nem úgy gondoltam hogy agyon nyomorgatod a cicid, hanem a pánt nélküli toppra/melltartóra lazán rátekersz 1-2 tekercs fáslit. Ne nyomorgasd össze a cicid emiatt.
Mondhatsz jobb megoldást mint amit én mondtam ahhoz a ruhához amit ő szeretne.
Csak nyugodtan, legalább én is tanulok valami újat:)
Már ha ebből tanulsz: az emberek 99 %-a nem ismeri be, hogy bizonyos testalkattal bizonyos ruhák felejtősek, ha nem akar az ember közröhej tárgya lenni.
Természetes D-s mellekkel egy ilyen cosplay kerülendő. A karakternek is csak B, max. C (de nem természetes állású, hanem a gravitációnak ellentmondó) van, így nem is lenne hiteles.
Legalább hagyd meg neki az esélyt hogy döntsön.
Max vesz egy szilikonpántos melltartót felpróbálja, fáslival kicsit körbekötözi és kész. Ha nem tetszik még mindig tud miből választani.
Nem azért írtam a szilikonpántot mert annyira az oldalán állok, de szerintem mégiscsak jobban tart egy kis pánt mint a pánt nélküli.
Kérdező, van még más ruha ötleted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!