Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cosplayesek! Hogyan csinálhato...

Cosplayesek! Hogyan csinálhatok meg úgy egy felső részt, hogy ne essen le a mellemről?

Figyelt kérdés
80/D-s melleim vannak, és a karakteremnek, akit cosplayelni szeretnék, van egy olyan kinézete, amiben a nadrág tök látványos, a felső résznél pedig a melle van körbetekerve valami fehérrel. Milyen anyag legyen ez, és hogyan rögzítsem, mit vegyek fel alá, hogy ne essen le, a lehető legkevésbé lógjon (mert sajnos lóg is a mellem valamennyire), és még véletlenül se látszódjon át a mellbimbóm?

2015. márc. 22. 09:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia, tudnád esetleg linkelni hogy kit?
2015. márc. 22. 09:41
 2/14 A kérdező kommentje:

[link]

Még nem vagyok benne biztos, de van egy saját ötletem is, és ahhoz is hasonló felső részt találtam ki. Nyárra, persze.

2015. márc. 22. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Értem:)

Én pánt nélküli melltartót/toppot tudnék ajánlani ehhez a ruhához. Annyira nem tartanak mint a pántos, de a bimbód nem hiszem hogy fog benne látszódni főleg ha körbetekered fáslival vagy mi ez:)

A cicid miatt ne aggódj. 80D-s mellel csak a szilikon szokott feszülni. Senki nem fog megszólni miattuk.

Animecon-ra mész?

2015. márc. 22. 09:59
 4/14 A kérdező kommentje:
Igen, animeconra :)
2015. márc. 22. 11:29
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
80D-vel azért ez elég merész. A fáslit nagyon szorosan kellene tekerned, hogy tartson, az pedig rém fájdalmas lesz.
2015. márc. 22. 11:31
 6/14 anonim ***** válasza:
37%

Nyárig még van időd, ki tudsz találni valami kreatívat:)

Amúgy átlátszó pántos melltartót is felvehetsz. kicsit másabb lesz, de a cicid nem fog ,,lógni'' hanem tartva lesz.

A fáslit nem úgy gondoltam hogy agyon nyomorgatod a cicid, hanem a pánt nélküli toppra/melltartóra lazán rátekersz 1-2 tekercs fáslit. Ne nyomorgasd össze a cicid emiatt.

2015. márc. 22. 11:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
A szilikonpánt nagy mellnél semmit se tart, bevág, nem esztétikus, főleg ahogy nyáron bepállik alatta a bőr...
2015. márc. 22. 11:38
 8/14 anonim ***** válasza:
18%

Mondhatsz jobb megoldást mint amit én mondtam ahhoz a ruhához amit ő szeretne.

Csak nyugodtan, legalább én is tanulok valami újat:)

2015. márc. 22. 11:50
 9/14 anonim ***** válasza:
26%

Már ha ebből tanulsz: az emberek 99 %-a nem ismeri be, hogy bizonyos testalkattal bizonyos ruhák felejtősek, ha nem akar az ember közröhej tárgya lenni.

Természetes D-s mellekkel egy ilyen cosplay kerülendő. A karakternek is csak B, max. C (de nem természetes állású, hanem a gravitációnak ellentmondó) van, így nem is lenne hiteles.

2015. márc. 22. 12:01
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Legalább hagyd meg neki az esélyt hogy döntsön.

Max vesz egy szilikonpántos melltartót felpróbálja, fáslival kicsit körbekötözi és kész. Ha nem tetszik még mindig tud miből választani.

Nem azért írtam a szilikonpántot mert annyira az oldalán állok, de szerintem mégiscsak jobban tart egy kis pánt mint a pánt nélküli.

Kérdező, van még más ruha ötleted?

2015. márc. 22. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!