Ha esetleg baba van, attól még csinálhatok hasizomgyakorlatokat a felső hasra?
Na, ne pörögjetek be annyira, ez egy dvd, amit csinálok már több hónapja, muszáj stresszoldónak...
Ha majd babás leszek, biztos nem csinálom.
Úgy gondolom, amíg olyan pici, hogy elférne bellőle akár 100 is, addig nem árthatok vele. Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom...
Én Bíró Ica has-popsi tornáját csináltam a terhességem elején hetente háromszor, mert ugye nem tudtam, hogy babát várok (a fogamzásgátlás durva kritikájaként fogant a pici, tudtunk nélkül, lopva választott minket:). Semmi baja nem lett, kapaszkodik azóta is rendesen, és mostmár ő edzi a hasamat a rugdosásával:)
Azért persze, ha tudod, hogy baba van, vagy tervezitek, hogy legyen, szerintem nem nagyon kell erőltetni a hastornát!
26 hetes kismama
téged idézlek : "Persze, ha bebizonyosodik, hogy van baba, biztosan abbahagyom..."
miért nemtudod most abbahagyni, míg kételyeid vannak?jobban tennéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!