Ezeket a felsőket melyik H&M-ben lehetne megvenni?
Figyelt kérdés
Láttam két felsőt a H&M honlapján, de az itteni boltban nem találtam őket.
Ha valaki esetleg látta ezeket valahol, valamelyik H&M-ben annak megköszönném a válaszát. (Főleg Budapesti H&M lenne jó mert máshová nem nagyon tudok eljutni:D)
2015. márc. 21. 17:09
1/3 anonim válasza:
Jaj, az a matrózblúz mintás de rohadt jól néz ki!!!
Van a telefonodon internet? Mert akkor ha bemész valamelyik boltjukba, meg tudod mutatni az eladónak, és akkor elő tudják rendelni vagy át tudják hozatni másik üzletből vagy meg tudják mondani, melyik boltjukban van belőle.
2/3 anonim válasza:
a 2. az divided részhez tartozik, ilyen van a westendben, vörösmarty tériben, talán az arébában is. tuti van még valahol, de én csak ezeket tudom. : D
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat! :3
2015. márc. 21. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!