Túl nagy mell miatti hátfájdalom ellen mit lehet tenni? 14L
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 16:21
12/18 A Tengerész válasza:
Megkérdeztem a feleségem ő ugyanez a méret. Azt mondja valószínűleg hirtelen nőttél, tornázni kell valami olyat amitől erősödnek a hátizmaid és javul a tartásod. Neki használt.
13/18 anonim válasza:
Ha Borsod megyében laksz, akkor szívesen leszek a mellhordozód. Bárhova mész, Én hátulról átkarollak úgy, hogy a melleidet fogjam, így leveszem a hátadról a terhelést.
20/F
15/18 anonim válasza:
Micsoda bombázó lehetsz! Egyébként ahogy korábban írták a hátizom erősítés segít ezen. Eszedbe ne jusson később megműttetni, nagyon nagy kár lenne két ilyen gyönyörű, hatalmas mellért.
24/F
17/18 anonim válasza:
Akkor én mit mondjak.
Nekem 95/D,90/E,85/F,80/G,75/H,70/l.
Híd el megértelek nekem is nagyon szokot fájni a hátam.😔
Azóta gondolom nagyobb.
Változot valamit a helyzet?
18/18 anonim válasza:
#17 vagyok.
14 évesen nekem is ekkora volt amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!