Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mondanátok érveket a kéttannye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok érveket a kéttannyelvű ellen és a kéttannyelvű iskola ellen?

Figyelt kérdés

Fontos lenne

Előre is köszönöm

2015. márc. 10. 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen

Értelmetlen

Logikátlan

Eltúlzott

Sznobok kedvence

Túl nehéz egy átlag gyereknek

2015. márc. 10. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Az a nagy helyzet, hogy az első válaszolónak rohadtul igaza van, pedig én kéttannyelvű gimiben érettségiztem. További érv, tele van ostoba, szakbarbár nyelvszakos bőőőcsész libával, akik sokszor abszolút nem tudnak tanítani és abból élnek, hogy a diákoknak alapból magas az intelligenciája és megtanulják az anyagot maguktól. Ráadásul iszonyatosan eltúlzottak az arányok a homán tárgyak javára. Pozitívuma egyetlen van, lesz egy felsőfokú nyelvvizsgád gimi végére.
2015. márc. 10. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:

"homán tárgyak"

humán

2015. márc. 10. 16:05
 4/5 anonim válasza:

Magyarorszagon nem erdemes kettannyelvube menni mert tanitanak meg olyan jol angolul h megerne. Persze lesz felsofokod, de nekem is az van pedig csak egy eros gimibe mentem ahol voltak szimpla nyelvorak. Mivel a nyelv van eloterbe ezert a targyi tudas kevesebb, tul sok a human es a tanarok nem olyan jok, csak azert tanitanak mert epp jol beszelnek egy nyelvet, igazi tudasuk nincs.

Gondolj bele, lesz egy felsofokud de az erettsegivel a tobbi targybol meg fog gyulni a bajod.

En csakis a normal gimit ajanlanam! Ott megtanulsz minden targyat, tobb idegen nyelvet es nem mellesleg jobbak a tanarok (marmint ha jo gimibe mesz)

2015. márc. 11. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:

"Mivel a nyelv van eloterbe ezert a targyi tudas kevesebb, tul sok a human es a tanarok nem olyan jok, csak azert tanitanak mert epp jol beszelnek egy nyelvet, igazi tudasuk nincs.

Gondolj bele, lesz egy felsofokud de az erettsegivel a tobbi targybol meg fog gyulni a bajod."

Ez viszont nem igaz. Pont az a baj, hogy idegen nyelven extrémen nagy anyagot kell benyalni. Kéttannyelvű gimi után röhögve lett kitűnő az érettségim, úgy, hogy hét tárgyam volt és volt benne egy emelt biosz, meg egy közép kémia is. az érettségit a bioszon kívül nevetségesen primitívnek találtam. Ami a tanárokat illeti, volt aki nem tudott tanítani, de a tárgyi tudásuk jó volt, angol-történelem, angol-biológia, angol-matematika szakosok voltak, akik többnyire éveket tanítottak külföldön is. Az én kritikám elsősorban a szimpla nyelvszakos tanárokra vonatkozott.

Ami a fő probléma, az a humán tárgyak agyonerőltetése, ami mellett hiába jó a reál oktatás is, egyszerűen nem jut idő, és kapacitás a reál tárgyakra a tanulók részéről.

2015. márc. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!