Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a féltékenység, hiszti ellen?
Jó jel, hogy észrevetted magadon, s változtatni akarsz.
Amikor érzed, hogy hisztizni kezdesz, megsértődsz jelentéktelen dolgokon, csak gondolj erre vissza és hagyd abba, mert nincs semmi értelme.
Azt hittem ezt az exem írta! :D
Ám szerintem fordulj szakemberhez, egy pszihólogushoz, ő biztos jobban tudja mi ilyen helyzetben a teendő mint mi. Valószínűleg kicsit nárcisztikus vagy meg önbizalomhiányod van valami gyere kori trauma vagy ilyesmi miatt. De ezt majd ott elmagyarázzák mi a "gond" veled, és hogy pontosan mit kell tenned, hogy kinőj belőle.
Sok sikert! :)
Örülök, hogy valaki legalább beismeri a hibáit.
Bár több ilyen lány lenne... :/
Ilyennel lehet pszihologushoz is fordulni??
De mikor lenyugodok (1-2 ora) utana gondolom at es rájövök hogy mitcsinaltam es nagyon bűntudatom szokot lenni:( változtatni kell mert nem akkarok házisárkany lenni;)
Kérdező: Igen, persze, hogy lehet. :) Ennél sokkal durvább dolgok miatt is járnak oda hozzájuk.
Én pl. szorongok meg nehezen bírok elaludni meg agressziós, depressziós hullámaim vannak néha-néha. És az egy kicsit "durvább" mint ami neked van. Én is tervezem, hogy elmegyek egy nagy takarításra... :/
Igen ezek így hullámok formájába törnek rá az emberre, általában. Meg kell keresni az okait (genetikai, tudatalatti stb.) és feldolgozni ezeket.
Ja igen, meg ami még biztos, hogy jó lehet:
- buddhista meditációk
- jóga
- gyógytea (citromfű)
- sport (szerintem válassz valami testharc alapú küzdősportot, ami nem sérülés veszélyes. pl. judo. Én is azt nyomom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!