Túl nagy mell miatti hátfájdalom ellen mit lehet tenni? 14L
Figyelt kérdés
2015. márc. 15. 16:21
2/18 Jázi :) válasza:
Később csináltathatsz mellkisebbítő műtétet ha nagy a fájdalom. De ebben a korban sajnos még semmit nem tudsz tenni.
3/18 anonim válasza:
Kb semmit. XD en is azzal szenvedek. Ne legyél sok ideig ugyanolyan testhelyzetben. Gondolok itt ülésnél a hàttartàsra....én úgy "kezelem". Ha meg valamit csinàlok és közben megfàjdul hàt így jàrtam.
20/L
4/18 anonim válasza:
Melltartó és próbáld meg a cicid úgy helyezni hogy ne kelljen tartani hanem simuljon rád.
Pl ülésnél dőlj egy kicsit hátra, ha tudsz támaszkodj:)
5/18 anonim válasza:
esetleg diéta, hátha fogysz mellből
6/18 anonim válasza:
Azt meglehet kérdezni hogy mekkora az a túl nagy?
7/18 A kérdező kommentje:
Elég vékony vagyok. 75E méretet szoktam venni vagy ha szerencsém van 70F. De a 65ös is elég lenne, de képtelenség akkorából normál méretű kosarat találnom.
2015. márc. 15. 16:37
8/18 anonim válasza:
Hát nem csodálom hogy fáj a hátad.
Mikor szokott előjönni a fájdalom vagy mindig fáj?
9/18 A kérdező kommentje:
Akkor fáj, ha huzamosabb ideig nem tudok úgy helyezkedni, hogy ne nekem kelljen hátból tartani az egész súlyt, hanem kicsit tudok pihenni.
2015. márc. 15. 16:45
10/18 anonim válasza:
Kb ekkora mellem van, nekem nem fáj. Ha 65 is elég lenne akkor ne vegyél 75-st mert nem tart, inkább keress tovább, bár tudom hogy a 65G már elég nehezen beszerezhető méret (Marks&Spencert tudom ajánlani). Ahogy idősödsz erősödnek majd kicsit a hátizmaid is, erre rá tudsz segíteni tornával, edzéssel. Helyes testtartásra is figyelj, rengeteget számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!