Szer/intetek melyiket vegyem meg? 17/L
Figyelt kérdés
A kék jobban kitűnne a tömegből, nem szeretem az egyszerűbb dolgokat. A fekete viszont mindenhez menne.
2015. márc. 15. 15:19
11/20 anonim válasza:
Ha valaki kényelmes cipőt akar akkor választhat a sportcipő meg a "nyanyás" cipő közt, nem csodálom hogy a többség a sportcipőt választja. Mondom ezt úgy hogy én a másik tábort erősítem :).
12/20 anonim válasza:
Ennél már csak a rózsaszín-neonos nájkiermeksz stílusosabb :'D
Mindkettőben idétlenül fogsz kinézni az utcán, úgyhogy teljesen mindegy.
13/20 anonim válasza:
Mostanában tényleg divat lett az utcán is sportcipőket hordani. Nincs ezzel semmi gond. Valakinek bejön,valakinek nem. Kinek mi.
Én a feketét mondanám, ahhoz jobban tudsz öltözködni :)
14/20 A kérdező kommentje:
döntöttem, fekete lesz! köszönöm a sok segítséget, édik vagytok, puszi :) :*
2015. márc. 15. 19:48
16/20 anonim válasza:
Én egyiket se venném utcára, én ilyenben járok :D
17/20 Veró2003 válasza:
A kék nagyon jó szerintem jobb mint a fekete de neked kell döntened nem én fogom hordani!!
18/20 anonim válasza:
egyébként a futócipő tényleg egészségesebb a lábnak, mivel a saroktompítónak hála, amikor a sarkadra érkezel, tompítja a rázkódást, ami egyébként kicsi, de végigmegy a gerincen is, és a gerinc azért megérzi... szóval a lábnak és a gerincnek is jobb... negatívum: beázik és nem bírja a vízszintes terhelést
19/20 anonim válasza:
fekete:)
amugy ez melyik fajta? marmint free run hanyas?
20/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok segitseget!
Free run 6.0 ;)
2015. márc. 17. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!