Melyik ruha a legjobb, melyiket vegyem fel?
Vannak pont ilyen, vagy nagyon hasonló ruháim. Az alakom megvan mindegyikhez, ez most nem lényeg. Az egyik legjobb barátnőm szülinapja lesz, házibuli ugyan, de elég nagyszabású, már-már "elit", rengetegen leszünk, egy puccos partiházba, szóval a dresscode megvan. Tetszik mimd a három, de nem tudok dönteni, ezért kíváncsi vagyok, nektek melyik tetszik a legjobban :)
17L
1. A ruha maga nem rossz, de a mellrészénél elégg gyakran le fog majd csúszkálni... 10/7
2. Ez a ruha szornyu, ha a csípôrésznél nem állna így szét, hanem egyenes lenne, turhetô lett volna a ruha. 10/4
3. Gyonyoru, a szabása nagyon szép, remek ez a kisfekete egy szalagavatóra, te lennél a legelegánsabb. 10/9.
Az első olyan semmilyen, nem igazán tetszik.
A második nagyon tetszik, én azt venném fel.
Ahogy mondták már, a harmadik szalagavatóra nagyon csinos lenne, szép is a ruha, de házibulira, akármilyen is a dresscode, ez túl sok.
A második a nyerő szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!