Szer/intetek melyiket vegyem meg? 17/L
Figyelt kérdés
A kék jobban kitűnne a tömegből, nem szeretem az egyszerűbb dolgokat. A fekete viszont mindenhez menne.
2015. márc. 15. 15:19
1/20 anonim válasza:
Azt vedd, amelyik neked jobban tetszik, de én a helyedben biztos a feketét választanám: a kék nem olyan szép kék, hogy azért megérje egy olyan cipőt venni, amit nem minden ruhához vehetsz fel.
2/20 anonim válasza:
Ezek futó cipők és nem divat cipők.
Nem arra találták ki őket hogy kitűnj a tömegből hanem hogy fuss. Azért Free run.
3/20 anonim válasza:
Sporthoz szerintem tökmindegy, nem divatozni mész. Utcára meg mind a kettő gáz.
5/20 anonim válasza:
Tesiórára/konditerembe nem mindegy?
6/20 anonim válasza:
Ha futni akarsz benne, asics márkájú futócipőt javaslok, géles saroktompítóval. Az a legjobb minőségű.
7/20 anonim válasza:
nem az számít, hanem hogy használd is:)
8/20 anonim válasza:
A kék szerintem marha jól néz ki
9/20 A kérdező kommentje:
akár gáz, akár nem, én ezt utcán szeretném viselni, mert hihetetlenül tetszik
köszönöm az értelmes válaszokat! :) (még nem döntöttem:( )
2015. márc. 15. 16:17
10/20 anonim válasza:
Gáz mert nem arra találták ki:D
Amúgy ez nem a te hibád, a legtöbb korodbéli ilyen cipőkben jár mindenhova mert azt hiszik hogy menő, meg stílusos:)
Majd kinövöd te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!