Mi a véleményetek erről az összeállításról? (több+kép lent)
Van egy ehhez hasonló ingem, de mégis egy picit eltér, szeretem viselni. Hasonló a cipőm is, farmert azt általában fekete skinnyt viselek, de van kék farmer is mint a képen. Az inget általában én is csak így magamra kapva hordom, kigombolva, fehér rövid ujjú pólóval. A gond az, hogy az övem alá ér, és így nem látni az övet mint a képen (pedig nekem ez is nagyon bejön). Milyen pólót vegyek ami pont addig ér, hogy kilátszódjon az öv? Van ennek a fajta pólónak külön neve, vagy esetleg tűrjem be a rövidujjúmat, hogy látszódjon az öv?
Na de a lényeg, mit gondoltok az ilyen öltözetről? Nevetséges, vagy normálisnak mondható? 18 éves fiú vagyok. Suliba is néha így megyek.
EZ nagyon jó! :)
Talán csak ízlés kérdése, de nekem pont az nem tetszik fiúkon, ha a póló feszesre van betűrve.
Ha elég széles az öv és a póló is vastagabb anyagból van, akkor a póló meg fog állni az öv felett, ha "odagyűröd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!