Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az összeállításról? (több+kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Van egy ehhez hasonló ingem, de mégis egy picit eltér, szeretem viselni. Hasonló a cipőm is, farmert azt általában fekete skinnyt viselek, de van kék farmer is mint a képen. Az inget általában én is csak így magamra kapva hordom, kigombolva, fehér rövid ujjú pólóval. A gond az, hogy az övem alá ér, és így nem látni az övet mint a képen (pedig nekem ez is nagyon bejön). Milyen pólót vegyek ami pont addig ér, hogy kilátszódjon az öv? Van ennek a fajta pólónak külön neve, vagy esetleg tűrjem be a rövidujjúmat, hogy látszódjon az öv?

Na de a lényeg, mit gondoltok az ilyen öltözetről? Nevetséges, vagy normálisnak mondható? 18 éves fiú vagyok. Suliba is néha így megyek.

2015. márc. 11. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem jó, a képen igazi férfias külsőt sugároz, egy hétköznapi öltözethez. be van neki tűrve, sokan be szokták tűrni a polót ha nem combjáig ér.. :D nekem fekete nadrággal és kékkel is tetszik. teljesen normális öltözet iskolába járáshoz, esetleg bulikhoz.
2015. márc. 12. 00:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, csak nem akarom hogy a rövidujjú póló olyan "buggyosan" álljon, hogyha betüröm, mint pl ha az ing van betűrve.. :D vagy ettől nem kell tartanom?
2015. márc. 12. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:

EZ nagyon jó! :)

Talán csak ízlés kérdése, de nekem pont az nem tetszik fiúkon, ha a póló feszesre van betűrve.

Ha elég széles az öv és a póló is vastagabb anyagból van, akkor a póló meg fog állni az öv felett, ha "odagyűröd".

2015. márc. 12. 07:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem áll meg, de majd keresek ilyen fajta pólót. Nem feltétlen szeretném feszesre betűrni, mert elég hülyén érezném magam benne. :D Inget sem tudnám betűrve hordani..
2015. márc. 12. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!