Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az összeállításról? Milyen alkalomra tudnátok elképzelni?

Figyelt kérdés
[link]

2015. márc. 9. 18:33
 1/10 anonim ***** válasza:
cicababás
2015. márc. 9. 18:47
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Jelmezbál, ha Barbie babának öltöznék.

Szörnyű ízléstelen amúgy.

2015. márc. 9. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Ezek nagyon nem illenek össze.
2015. márc. 9. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én csak k_rv_n tudom elképzelni
2015. márc. 9. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
A fekete harisnya borzalmasan elrontja. Nélküle egy helyes kis nyári viselet lenne (bár nem ekkora mű csöcsökkel, hanem ízléses alakon).
2015. márc. 9. 19:10
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Alkalomra?

Semmilyenre.

2015. márc. 9. 19:14
 7/10 anonim ***** válasza:
először azthittem ez egy fekete nő, de jobban megnézve jöttem rá, hogy ez voksán virág
2015. márc. 9. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
ribi viselet
2015. márc. 10. 15:10
 9/10 anonim válasza:
hát... elég érdekes én nem hordanám sehova, de ez csak az én véleményem! ha mindenképp fel akarod venni, akkor talán valami buli szerűségre tudnám elképzelni, bár nem túl elegáns már átesik a ló túloldalára...
2015. márc. 11. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:

bár nekem így nem tetszik, de egy két alakítással felvenném. pl ha az ing végig be lenne gombolva és nem ilyen színe lenne, hanem fehér,bézs vagy vmi más pasztell színű. (ez az ing helyett még rengeted felsőt tudnék képzelni) lecserélném a cipőt is balerina cipőre vagy egy szolidabb magassarkúra. a szoknya fazonja különösen tetszik, azért is tetszik mert nem kihívóan rövid és nem testhez álló. (bár a pink színnel nem vagyok kibékülve). ezt a harisnyát is elhagynám.meg a karkötők sem illenek a szetthez.

a jelenlegi képen az összeállításról annyit gondolok h, ízléstelen, összecsapott, formátlan, egyszerűen nem illik össze, sem fazonilag, sem színileg.

2015. márc. 19. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!