Tini lányok - nálatok hogy megy a ruhavásárlás?
Havonta 5000 forintot kapok, amiből átlagosan a fele megy el buszjegyre. A többit ruhára, vagy anyagra költöm. (Varrni is szoktam.) Ha valami épp hiánycikk (kell egy blúz az iskolai ünnepségre, tönkrement a csizmám) azt anyukám fizeti, ilyenkor többnyire együtt is megyünk vásárolni. Egyébként egyedül, vagy barátokkal szoktam.
14/L
mi nem vagyunk túl gazdagok. nálunk ugy megy h pl. nincs gatyám konkrétan akk anyummal megyek és veszünk.^^ apám "érzékeny" az anyagiakra, szal vele csak "jujjuj apu vegyél nekem sapkát" ha nem túl drága.:D
szóval ha vmi megtetszik akk házimunkázok és összegyűjtöm a pénzt. amugy jeans club, takko, new yorker, c&a , de én nem utálom a kínait sem. :D
13/l
Én nem szeretek vásárolni. Nem is szoktam járkálni a bnőimmel csak úgy "shoppingolni". Annyi ruhám van, amit tudok is hordani. Nincs felesleges cucc. Ebből pedig az következik, hogy nem is kell vennem újat, mert minek? Ha valami ódivatú lesz, elszakad, kikopik vagy akármi lesz vele, veszek újat. Ennyi!
L/15
anyu apu gazdag -> saját bankkártya = saját pénz :D
go kedvenc bolt... lesz sok saját ruha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!