Tini lányok - nálatok hogy megy a ruhavásárlás?
én kb 3havonta 15ezret költök ruhára. de apukám nem nagyon tud róla, mert szerinte teljes pénzkidobás, ha egyszer reklámpoló is megfelel a célnak. na puff...
legtöbbször anyukámmal megyek vásárolni, mert ha együtt vesszük a ruhákat, több boltban, akkor igazából nem nagyon tűnik fel neki, hogy mennyit is költöttünk összesen.:D:D
amúgy legtöbbször a new yokerben vásárolunk (de néha takko, vögele, c&a) a nadrágokat meg inkább kínai(de azért igányesebb) boltokba veszem, mivel a new yorkerben általában 10 ezer fölött vannak anadrágok, mi azért szerintem túl drága, és nem is minőségi... a polókat meg átlagosan 2-3 ezerért az előbb felsorolt boltokban.
és általában karánycsonyra szüinapra és egyéb ünnepekre is ruhákat kérek(együtt veszükk meg, vagy én egyedül)most karácsony előtt pl 30ezret költöttünk.
szóval nálunk így van. de ha körülnézek az osztályomban, akkor hatalmas különbségeket látok. vannak akik pepe jeansbe, mayo chix-be és egyéb nagyon drága ruhákba járnak(és így is kb 5x annyi cuccuk van, mint nekem), de vannak olyanok is akiket egyáltalán nem érdekel a dolog.
16/L
Szia! Én 10.000et kapok egy hónapba apumtól...ebből azt veszek amit akarok ( ruhát, szépeségápolási szereket, stb)
Anyum meg a kaját veszi,meg néha vele is elmegyek vásárolni,vagy van olyan, amikor kipótol mert, azért maga egy nadrág kicsit több mint 10.000 ...én meg nem szeretem a kínait
Anya és apa fizeti. Félévente 2x megyek ruhát vásrolni
Stradivarius
Bershka
Pull and Bear
vagy Jeans Club (ott csak pólót).
Ékszert pedig a Sixben veszek.
póló: 700 Ft - 3000 Ft
nadrág: 5000 Ft - 6000 Ft
pulcsi: 3000 Ft - 5000 Ft
cipő: Converse :D, de tudok egy boltot ami vegyes. Mármint használt és új is van mind 8000 Ft körül.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!