Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tini lányok - nálatok hogy...

Tini lányok - nálatok hogy megy a ruhavásárlás?

Figyelt kérdés
A szüleitek adnak rá pénzt? Vagy Zsebpénzből? És ha adnak pénzt, akkor mennyi időközönként, mennyi pénzt? És akármit vehettek belőle vagy csak ami nagyon szükséges? Köszi a válaszokat. Azért kérdezem mert nálunk erről megy a vita otthon
2010. febr. 14. 17:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Szia, nálam úgy van, hogy néha-néha kapok pénzt, azt elteszem és abból megyek vásárolni. Nem kell horribilis összegekre gondolni 2-3000 ft-ot kapok. Vehetek amit akarok, nem szólnak bele, de azért én is tudom, hol a határ. Nem fogok egy pólót 10.000-ért megvenni, ha 500-ért is megvehetem.
2010. febr. 14. 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
77%

én kb 3havonta 15ezret költök ruhára. de apukám nem nagyon tud róla, mert szerinte teljes pénzkidobás, ha egyszer reklámpoló is megfelel a célnak. na puff...

legtöbbször anyukámmal megyek vásárolni, mert ha együtt vesszük a ruhákat, több boltban, akkor igazából nem nagyon tűnik fel neki, hogy mennyit is költöttünk összesen.:D:D

amúgy legtöbbször a new yokerben vásárolunk (de néha takko, vögele, c&a) a nadrágokat meg inkább kínai(de azért igányesebb) boltokba veszem, mivel a new yorkerben általában 10 ezer fölött vannak anadrágok, mi azért szerintem túl drága, és nem is minőségi... a polókat meg átlagosan 2-3 ezerért az előbb felsorolt boltokban.

és általában karánycsonyra szüinapra és egyéb ünnepekre is ruhákat kérek(együtt veszükk meg, vagy én egyedül)most karácsony előtt pl 30ezret költöttünk.

szóval nálunk így van. de ha körülnézek az osztályomban, akkor hatalmas különbségeket látok. vannak akik pepe jeansbe, mayo chix-be és egyéb nagyon drága ruhákba járnak(és így is kb 5x annyi cuccuk van, mint nekem), de vannak olyanok is akiket egyáltalán nem érdekel a dolog.

16/L

2010. febr. 14. 17:43
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
ja, első vagyok :15/L
2010. febr. 14. 17:43
 4/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Igen az jó megoldás, hogy anyukáddal mész, csak sajnos nekem anyukám utál vásárolni. És az a baj h ha kérek pénzt ruhára, akkor a szüleim sose tudják mennyibe kerülnek manapság a ruhák, és ha többet kérek, akkor meg az a baj. Én tudom h megdolgoznak a pénzért, de sokat emelkedtek az árak mióta ők normális helyen ruhát vettek maguknak. Nem akarok elégedetlen, elkényeztetett lenni, de sajnos 2000 Ft-ból nemsok helyen kapok nadrágot..
2010. febr. 14. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
én 13/L vagyok. Én anyukámmal szoktam menni vásárolni, mindig van beleszólása hogy mit vegyünk meg. Apukámmal is néha-néha elmegyek vásárolni de ő annyira nem foglalkozik a dolgokkal. Ünnepekre is ruhát szoktam kapni, de csak akkor szoktunk venni ha tényleg kell mert anyukám csak 100.000-t keres, és apukámmal elváltak szal.. De néha a zsebpénzemből is veszek ezt-azt amúgy 2500-at kapok összesen havonta
2010. febr. 14. 19:05
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
én veszem magamnak.. havonta 4ezret kapok, ezt is kajára, de mivel nem eszek, ezért megmarad, ezenkivűl pénzt nem nagyon kapok..
2010. febr. 14. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
Én olyan 30000 ft-ot költök ruhára egy hónap,de ez is kevés ahhoz képest,mert egy nadrág vagy is 10e fölött van..a többi meg nemtecik:D
2010. febr. 15. 00:09
 8/14 anonim ***** válasza:
34%

Szia! Én 10.000et kapok egy hónapba apumtól...ebből azt veszek amit akarok ( ruhát, szépeségápolási szereket, stb)

Anyum meg a kaját veszi,meg néha vele is elmegyek vásárolni,vagy van olyan, amikor kipótol mert, azért maga egy nadrág kicsit több mint 10.000 ...én meg nem szeretem a kínait

2010. febr. 15. 08:43
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán veszek márkás boltokba ruhát, nem az én stílusom.... anyunak se, és vele szoktam eljárni. Ő szokta fizetni is. :D Najó, ha valami így random megtetszik, vagy nem nagyon nyeri el otthon a tetszést, akkor zsepbénzből veszem meg... :D Inkább turkálózunk, és végülis olcsóbban kijövünk, és iszonyat jó ruhákat lehet találni. ^^
2010. febr. 15. 14:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Anya és apa fizeti. Félévente 2x megyek ruhát vásrolni

Stradivarius

Bershka

Pull and Bear

vagy Jeans Club (ott csak pólót).

Ékszert pedig a Sixben veszek.

póló: 700 Ft - 3000 Ft

nadrág: 5000 Ft - 6000 Ft

pulcsi: 3000 Ft - 5000 Ft

cipő: Converse :D, de tudok egy boltot ami vegyes. Mármint használt és új is van mind 8000 Ft körül.

15/L

2010. febr. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!