Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utáljátok a Mayo Chix-et...

Miért utáljátok a Mayo Chix-et? Vélemények?

Figyelt kérdés

én nagyon szeretem ezt a márkát,18L.

és én sem azokat a k.vás ruhákat választom hanem a kabátokat,basic pólókat,és a puder szinű nacikat.

2015. márc. 2. 18:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

A ruhái nem lennének rosszak, viszont nagyon nem tetszik, hogy a kabátok teljes háta gyakorlatilag reklámtáblaként szolgál. Szerintem csúnya, hogy odavan firkálva a logójuk.

19/L

2015. márc. 3. 21:58
 12/19 anonim ***** válasza:
35%

Én nagyon szeretem:) Minden ruhám a Mayo Chix-től és a Sugarbird-től van. Sajnos kicsit tényleg drágák. Viszont a minőséget bizony meg kell fizetni.

19/L

Edina

2015. júl. 7. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
miért utálom? mert nem vagyok r-banc, akiknek ez a márka tetszik. : )
2015. júl. 7. 21:24
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Azért miért r**anc akárki is amiért szereti ezt a márkát? Mindenkinek más az ízlése ezt így kell elfogadni.
2015. júl. 8. 00:20
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Én szeretem.. :) A téli kabátjaik,tavaszi dzsekijeik,felsőik jó minőségűek. Nadrágot még nem vettem tőlük. Persze tény,hogy néha bele lehet futni pár csiricsáré darabba,viszont vannak nagyon jól kinéző darabjaik is. OFF: A másik nagy kedvencem még a Masca Fashion.. Emellett szeretem még a Warp Zone-t,Sugarbird-öt..
2015. szept. 30. 20:06
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Mert most láttam, h egy pulcsi 16eFt és 1 kabát már 40eFt....és a pulcsi 2 mosás után szöszösödik, mert kínai alapanyagból van...
2015. okt. 26. 07:08
 17/19 anonim ***** válasza:
55%

Én is szeretem, tény hogy elég drága ezért csak néha vásárolok onnan. Inkább dzsekit és téli kabátot amik viszont nagyon jók, a kabát nagyon meleg,csinos. Sokan csak azért utálják mert drága és irigyek,nem tudják megvenni.

Ez meg hogy olyan mint a kínaiba hülyeség.Pont hogy látszik egy felsőn is hogy minőségibb darab ha felveszed, és itt most én se az agyon strasszozott feliratos felsőkre gondolok.

Off:

Én vettem pl az "agyondícsért" h&m-en is ruhákat 1-2 mosás után szétmennek, legutóbb amit ott vettem farmer mindent összefogott...és itt se épp olcsó árak vannak.

23/L

2015. okt. 26. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:
50%

Most kaptam Mayo Chixből kabátot és teljesen megvagyok vele elégedve.:)

16/L

Klaudia

2016. jan. 22. 16:56
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Én nem utálom, de nem is tartozik a kedvenc márkáim közé.

Tavasszal megvettem egy farmert 16.000 Ft-ért, lejött (4 cipzár volt rajta összesen, a fenék részénél 2, és a két szára végén) mind a 4 cipzár.

A pólómról (gyönggyel van ráírva hogy Mayo Chix) folyamatosan jönnek lefele a gyöngyök.

Ennyi... :) Sokszor a H&M, New Yorker, Bershka márkájú ruhák sokkal jobbak, mint a MC... :)

2016. okt. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!