Miért utáljátok a Mayo Chix-et? Vélemények?
én nagyon szeretem ezt a márkát,18L.
és én sem azokat a k.vás ruhákat választom hanem a kabátokat,basic pólókat,és a puder szinű nacikat.
A ruhái nem lennének rosszak, viszont nagyon nem tetszik, hogy a kabátok teljes háta gyakorlatilag reklámtáblaként szolgál. Szerintem csúnya, hogy odavan firkálva a logójuk.
19/L
Én nagyon szeretem:) Minden ruhám a Mayo Chix-től és a Sugarbird-től van. Sajnos kicsit tényleg drágák. Viszont a minőséget bizony meg kell fizetni.
19/L
Edina
Én is szeretem, tény hogy elég drága ezért csak néha vásárolok onnan. Inkább dzsekit és téli kabátot amik viszont nagyon jók, a kabát nagyon meleg,csinos. Sokan csak azért utálják mert drága és irigyek,nem tudják megvenni.
Ez meg hogy olyan mint a kínaiba hülyeség.Pont hogy látszik egy felsőn is hogy minőségibb darab ha felveszed, és itt most én se az agyon strasszozott feliratos felsőkre gondolok.
Off:
Én vettem pl az "agyondícsért" h&m-en is ruhákat 1-2 mosás után szétmennek, legutóbb amit ott vettem farmer mindent összefogott...és itt se épp olcsó árak vannak.
23/L
Most kaptam Mayo Chixből kabátot és teljesen megvagyok vele elégedve.:)
16/L
Klaudia
Én nem utálom, de nem is tartozik a kedvenc márkáim közé.
Tavasszal megvettem egy farmert 16.000 Ft-ért, lejött (4 cipzár volt rajta összesen, a fenék részénél 2, és a két szára végén) mind a 4 cipzár.
A pólómról (gyönggyel van ráírva hogy Mayo Chix) folyamatosan jönnek lefele a gyöngyök.
Ennyi... :) Sokszor a H&M, New Yorker, Bershka márkájú ruhák sokkal jobbak, mint a MC... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!