Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért utáljátok a Mayo Chix-et...

Miért utáljátok a Mayo Chix-et? Vélemények?

Figyelt kérdés

én nagyon szeretem ezt a márkát,18L.

és én sem azokat a k.vás ruhákat választom hanem a kabátokat,basic pólókat,és a puder szinű nacikat.

2015. márc. 2. 18:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
nem tetszenek a ruhái meg drága
2015. márc. 2. 18:56
 2/19 anonim ***** válasza:
61%

Mert túlárazott,kínai gagyik.

24/L

2015. márc. 2. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
60%

nemtom, linkeld be amelyik teccik aztán megmondjuk h jó-e.

sztem nincs olyan h egy márka jó vagy rossz inkább az h vannak ízléstelebb darabok meg ilyenek

2015. márc. 2. 19:41
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Mert ízléstelen, agyonflitterezett, feliratozott, mindenféle mintás ruháik vannak, hatalmas márkajelzéssel, ami rém ízléstelen.
2015. márc. 2. 20:27
 5/19 anonim ***** válasza:
41%

flitteres, gusztustalan, r i b a n cos

ennyi

2015. márc. 2. 20:32
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek a ruhái, de nagyon rossz emlékeim vannak, mert duplán átvertek egyszer mikor nagy nehezen összegyűjtöttem a pénzt egy szép blezerre.
2015. márc. 2. 21:33
 7/19 anonim ***** válasza:
45%
Számomra olyan prolis, giccses, a kínai boltokban kapni hasonlóakat, mondjuk negyed áron. Gondolom, hogy vannak igényesebb ruháik is, de ahhoz meg drága, hogy mondjuk egy szimpla farmert ott vegyek meg.
2015. márc. 2. 21:57
 8/19 anonim ***** válasza:
36%
mert ízléstelen és gagyi a dizájn
2015. márc. 2. 22:44
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Régen nagyon jó márka volt. 10 éve még szinte csak onnan öltöztem..Drágának már akkor is drága volt szerintem így visszagondolva. De nemrég bementem egy üzletbe (sajnos már nem az én méretem a márka), és az állam szerintem bennhagytam a boltban, mert egy kabát 30 ezer és hasonlók...Ráadásul tényleg elég gagyi lett. Bár ez ugye ízlés kérdése. Nekem nem tetszenek ezek a stílusú ruhák. Kicsit olyan lett mint a my77 ami szintén nem jön be nekem, mert ez a túlzott minta, flitter, stb valahogy nekem már sok. Ráadásul szerintem a minősége sem a régi már. 27/L
2015. márc. 3. 14:12
 10/19 anonim ***** válasza:
60%
Mert szinte az összes ruha agyon van rakva flitterrel meg strasszokkal, hatalmas betűkkel van márkajelezve, és undorítóan néznek ki, a kínaiban igényesebb ruhákat lehet találni (kinézetre) Ráadásul túl drága. A tényleg normális ruháik áráról nem is beszélve.
2015. márc. 3. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!