Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vélemények az Aliexpresszről?

Vélemények az Aliexpresszről?

Figyelt kérdés

Megbizhato a számlákkal kapcsolatban? Nem lehetséges, hogy több pénzt vesznek le? VÉlemények, tapasztalatok ?

1x rendeltem róla, nekem bevált, de újra szeretnék, mit gondoltok?

2015. márc. 2. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ebay párti vagyok, de ha az Ali is Paypal-lel működik, akkor elhiheted, hogy ezerszer biztonságosabb, mint az itthoni Vatera és társai, mert ha valami baj van a termékkel, lehet reklamálni és vissza lehet igényelni a pénzt.
2015. márc. 2. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem biztonságos, de black fridaynél minden akciót megszívtunk, az eladók eltűntek, csomag nem jött, de az ali visszafizette a pénzt automatikusan.
2015. márc. 2. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Többször rendeltem már, de 14 dollárnál nem volt nagyobb értékű egy sem. Összességében elégedett vagyok, eddig csak egy nadrág nem érkezett meg, de annak az árát visszautalták. Inkább az a gond, hogy kicsit olyan zsákbamacska szerű a dolog. Vagy meglepően jó a cucc amit rendelsz vagy nagyon gagyi. Érdemes átolvasni a visszajelzéseket, mert gyakran képet is csatolnak a vásárlók. Én mondjuk nagy értékű dolgot itt nem rendelnék. Nem vettek le több pénzt, és korrektek voltak eddig. De én is kíváncsi lennék mások tapasztalataira.
2015. márc. 2. 18:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt még gond, egy valami nem érkezett meg, visszakaptam a pénzt. Amúgy nagyon sokat rendeltem már, ebay-ről is. Ott sem volt még gond. Pénzt nem tudnak többet levenni mivel kiírja mennyit vesz le... te meg vagy engedélyezed vagy nem.
2015. márc. 2. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Rengetegszer rendeltem már, kétszer volt némi probléma, a postán eltűnt a csomag. Az eladókkal megegyeztünk. Szerencsére csak 5 dollár alatti összegek voltak. Nem is bánkódtam sokat miatta.
2015. márc. 3. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!