Slim N Lift Caresse Jeans. Tapasztalat, vélemények?
Vett már valaki ilyet? Igen húzós az áruk, 3 db 15 ezer Ft, érdekelne hogy mit gondoltok róla, esetleg ha már valaki vett is mi a tapasztalata....
Köszi :)
ha úgy nézel ki mint azok ott a képeken akkor jól fog állni egyébként nem,de amúgyis felesleges pénzkidobás..
hülyíteni a népet.. azt tudnak
Csak azért érdekel, mert kismama vagyok, és a régi nadrágjaim nem jók már (7.hónapban vagyok) és szülés után sem lesznek még jók egy darabig (2. gyerek, első utáni tapasztalatból indulok ki) és jó lenne 1-2 formatartó leggings/nadrág, amely nem nyúlik ki mint a pamut cicanacik és nem is vágnak be mint egy rendes farmer.
És ez mivel elvileg vastagabb nem is fáznék bennük.
Ha meg még csinibb combokat is csinálna az lenne a földi paradicsom, persze 29 évesen nem hiszek a mesékben :)
Kínai 2 használat után kinyulik elszakad bolyhos.
Picit jobb minőségű leggingseket szeretnék amelyek most és majd szülés után is jok. Ahhoz formatarto kell.
Mert szerinted ezt hol csinálják, kicsi csillagom? :D
3 éve van ilyenem, 700Ft volt de én nadrág alá hordom ősztől tavaszig. Heti 1-2x viselem, minden használat után mosás. Nem bolyhos, nem szakadt. De akkor vedd meg ugyan azt nyugodtan többször annyiért.;)
A tapasztalatom: megvettem az OLXen egy hölgytől, állítólag eredetit árul "csak" 2990 Ft-ért (külföldről jön állítólag bérleti díjak, alkalmazottak nélkül stb . volt a magyarázat).
Elmentem érte a világ végére vettem 2 dbot, nagyon jól néznek ki. 2szer vettem fel mindkettőt 1 alkalom max 1 óra hossza volt (elugrottam tescoba, elmentem a kislányomért az iskolába stb.) Mindkettőt már javítani kellett mert jött szét a varrás mentén az anyag és tiszta bolyhos.
Már 1 használat után ezt tapasztaltam.
A barátnőmnek átadtam őket még félárban és levontam a tanulságot....
Megvettem az eredetit, Thököly úton lévő üzletben azt mondta a hölgy bármiféle kifogás van, 6 hónapig visszavihetem.
Tény, hogy manapság szinte minden kínában készül,de nem feltétlen ugyanaz az anyag meg minőség.
Lehet a fazon ugyanaz volt csak már tapintásra is más volt az anyag.
De majd 1 hét múlva okosabb leszek, addigra már kiderül ugyanolyan ócska e mint amit az OLXen hirdetnek, eredetiként...
(Ha valaki venne, ettől az eladótól semmiképp ne vegyen..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!