Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen érzés fűzőt viselni?

Milyen érzés fűzőt viselni?

Figyelt kérdés
Itt most a rendes acélmerevítősre gondolok, nem az olcsó divatfűzőkre. Szeretnék egyet venni, csak nem tudom, hogy mennyire fájdalmas, ha egyáltalán az Lehet benne levegőt kapni?

#divat #tapasztalat #fűző #öltözdödés
2014. dec. 10. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Hozzá kell szokni..Először nagyon kényelmetlen, aztán megszokod, nem azt mondom hogy kényelmes lesz.. de már nem zabvar ha rajtad van..

Ha veszel én azt ajánlom, hogy először csak otthon vedd fel pár órára, és mindig csak annyira húzd meg, hogy még kapj levegőt. És minden használatkor egy kicsit jobban meg lehet húzni.

2014. dec. 10. 21:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen, sőt.
2014. dec. 10. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A divatfűzők nem is kényelmetlenek.. de az igazi acélmerevítős.. ahhoz tényleg hozzá kell szokni..
2014. dec. 10. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kényelmetlen, inkább csak furcsa az elején. Hozzá kell szokni, ez tény, meg be kell törni.
2014. dec. 10. 22:20
 5/9 anonim ***** válasza:
Acélmerevítősről beszélek én is... de betörni? az acél sokkal rugalmasabb mint a műanyag merevítők, meg persze függ attól mennyire húzza meg az ember.
2014. dec. 10. 23:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Ugyan már, a levegővétel túl van értékelve.

Tény, hogy hozzá kell szokni, de egyébként köszönöm szépen, jó. Viszont semmit nem kell betörni rajta, épp az az acélmerevítő lényege, hogy a műanyag szarokkal ellentétben nem deformálódik. Az is fontos, hogy a méretednek megfelelő fűzőt vegyél, úgyhogy, ha van lehetőséged próbálni, akkor próbáld fel!

2014. dec. 11. 08:28
 7/9 anonim ***** válasza:
2014. dec. 11. 16:24
 8/9 anonim válasza:
100%
Be kell törni. Az acél is idomul valamennyit, a szövet is nyúlik egy kicsit. Meg neked is hozzá kell szokni. Ha nem túl kicsi mellben és csípőben, akkor nem fog fájni.
2014. dec. 21. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó! :)

Javítja a tartást, karcsúsít, jól néz ki. És nem kényelmetlen, ha nem akarsz első viselés alkalmával Cathie Jung 2 lenni. De az sem a ruhadarab hibája! :)

Levegőt is lehet kapni benne nagyon könnyen, csak mellkasba kell lélegezni. :)

2014. dec. 22. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!